YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,13
  • ALTIN
    %0,28
  • BIST
    %3,10
Rektör Karacabey’den, Yerköy Adalet MYO'ya Ziyaret

Rektör Karacabey’den, Yerköy Adalet MYO'ya Ziyaret

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
13082015myoYerköy Adalet Meslek Yüksekokulunu yerinde görüp incelemelerde bulunan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, yüksekokulun fiziki ve genel durumu hakkında Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan’dan bilgiler aldı.
Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey ziyarette, akademik çalışmaların öğrencilerle yakından ilgilenerek sürdürülmesinin önemine değinerek, personelinin özverili çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ve bu başarılı çalışmaların artarak sürmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Bozok Üniversitesi’ni bulunduğu yerden çok daha ileri noktalara taşımayı amaçladıklarına vurgu yapan Rektör Karacabey: “Siyasilerimiz ve Yozgatlı hemşerilerimizin destekleri ile bunu başaracağımıza inancım tam.” dedi.
Ziyarette yüksekokulun akademik ve idari çalışmaları hakkında da bilgiler alan Rektör, akademik ve idari personelimize çalışmalarında başarılar diledi.
Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Tan ve yüksekokul idaresi Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektöre teşekkürlerini belirttiler.
Rektör ziyaretinde, Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu Yrd. Doç Dr. Kadir Tan’ın yanı sıra Yüksek Okul Genel Sekreteri Çelebi Büyükergün ve öğretim görevlileri de hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji