YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %3,10
Rektörden Kaymakam Şengök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörden Kaymakam Şengök'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ü ziyaret etti.
12102013rektörBozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yerköy ilçe kaymakamlığı görevine yeni atanan Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.
Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamlığı görevinden, Yerköy İlçe Kaymakamlığı’na atanan Nevzat Şengök’ü makamında ziyaret eden Uçar, “Yerköy ilçe kaymakamı görevine atanan Nevzat Şengök beye hayırlı olsun dileklerimizi iletmek için ziyaret etmiş bulunmaktayız. 6 yıl gibi bir süre Osmaniye’nin Düziçi Kaymakamlığı görevindi yürüten kaymakamımız inanıyorum ki Yerköy’de de aynı üstün başarıyı göstereceğinden eminim. Bu duygu ve düşünce ile yeni kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.
Kaymakam Şengök ise, Rektör Uçar ve beraberinde öğretim görevlilerine teşekkür ederek şunları söyledi: “Bu güzel Yerköy ilçemize hizmet etmek için gelmiş bulunmaktayız. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek gerek eğitimde gerekse çalışmalarda en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu.
Rektör Prof. Dr. Tamer Uçar’ın beraberinde rektör yardımcısı Prof. Dr. Şahan Güçlü, Genel Sekreter Doc. Dr. Seyfullah Türkan ve Yerköy Adalet MYO Müdürü Yrd. Doc. Dr. Kadir Tan’da hazır bulunurken, ziyaret sonrası kaymakam Şengök’e günün anlam ve önemini belirten çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji