YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,68
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %-0,50
Robot yarışmasında derece alan öğrenciler ödüllendirildi

Robot yarışmasında derece alan öğrenciler ödüllendirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Robot Yarışmasında derece elde eden öğrenciler ve Aktif Eğitim Sen Yozgat Temsilcisi Ekrem Kayaaslan, yönetim kurulu üyeleri tarafından ödüllendirildi.
13062014robotYerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı’nın odasında gerçekleşen hediye takdim töreninde, dereceye giren öğrenciler ve öğretmenler çeşitli hediyeler Aktif Eğitim Sen Yozgat Temsilcisi Ekrem Kayaaslan tarafından verildi.
Ziyaret sonrası Okul Müdürü Muammer Almacı yaptığı konuşmada, iki kategoride yarışan bin 29 robot arasında “Temalı” kategorisinde 4’üncü “Çizgi İzleyen” kategorisinden ise 1-2 ve 3 üncülük aldıklarını söyleyerek şu ifadelerde bulundu:
“Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Robot Kulübü Öğretmen ve Öğrencileri Uluslararası 8. Robot yarışmalarında geçen sene olduğu gibi bu sende dereceler alarak ilçemize dönmüşlerdir. Bu başarıyı da emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize tablet bilgisayarla ödüllendirmek istedik. Üç yıldır üniversite ve lise katılımlı, uluslar arası robot yarışmalarında binlerce yarışmacı arasından ilk 3 dereceyi alarak zirve yapan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. Okul müdürü ve öğrencileri; Yerköy’ümüzü ve Yozgat’ı uluslar arası bu arenada en iyi şekilde temsil edip, tanıtmamıza rağmen; bu başarılarımızı Asya’ya, Avrupa’ya ve tüm ülke sathına anlattık, kabullendirdik. Ama maalesef bir Yozgat’a, birde Yerköy’ e kabullendiremedik bu başarıyı” dedi.
Aktif Eğitim Sen Yozgat Temsilcisi Ekrem Kayaaslan ise “Yozgat’ı Eskişehir’de temsil eden Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerinin Robot yarışmasında dereceye girdiklerini duyduğumuzda göğsümüz kabardı. Derece elde eden öğretmen ve öğrencilerimiz Yerköy ve Yozgat’ın adını Türkiye’ye en iyi şekilde duyurmuşlardır. İnanıyorum ki Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerimizin yapmış olduğu bu öz verili çalışma diğer okullarımıza da örnek olur. Ve örnek olduğunda da eminin. Bu duygu ve düşünce ile robot yarışmasında derece elde eden başta okul müdürümüz Muammer Almacı beye, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji