YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,19
  • BIST
    %-0,06
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Yerköy’de

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, Yerköy’de

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yerköy ilçemizde, partisinin Belediye Başkan adayı tanıtım programına katıldı.
10032014kamalakSaadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yerköy ilçemizde partisinin Belediye Başkan adayı tanıtım ve Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı programı öncesinde yaptığı konuşmada, 30 Mart yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin Türkiye’nin yönünü belirleme hareketini başlatacağını söyledi.
Saadet Partisi’nin, iktidardan uzak kaldığı her bir günün Türk milleti için bir mahrumiyet olduğunu ifade eden Kamakal, şu şekilde konuştu:
“Milli Görüşün, İktidardan uzak kaldığı her bir gün emin olun Aziz milletimiz için bir mahrumiyettir. Üretim yapmayan, yatırım yapmayan bir ülkenin fabrikaları durup çalıştırmayan bir devletin fakirliği yenmesi, gelir dağılımında adaleti sağlaması, emeklinin, işçinin, memurun yüzünü güldürmesi mümkünmüdür. Değerli kardeşlerim, soruyorum sizlere siz bu ülkede ağır sanayi, yerli sanayi, milli sanayi diyen Milli Görüş kadrolarından başkan bir partiye rastladınız mı? Ne olur can dostlarım gönül gözü ile gönül kulağı ile dinleyin, şu caddeler sizin, bu meydanlar sizin ama neolur birde şu arabalara bakın bu arabalarda sizinmi, plakasına ruhsatına değil motoruna bakın plakası Yozgat’ın plakası ola bilir ruhsatında da sizin adınız yazıyor ola bilir ama o arabaların birde motoruna bakın göreceksiniz ki İngiliz malıdır, Fransız malıdır, İtalyan malıdır, Alman malıdır, Rus malıdır. Amerikan malıdır, biz üretemezmiyiz bunları ey Osmanlıların torunları biz yapamazmıyız bunları?” dedi.
 
-“İşçiye, emekliye, memura biz yüzde 50 zam yaptık”
 
Saadet Partisinin iktidarda olduğunda memura, işçiye ve emekliye yüzde 50 zammı kendilerinin verdiğini ifade eden Kamakaş sözlerine şöyle devam etti:
“Emekli kardeşlerime, işçi memur kardeşlerime sesleniyorum. Aziz dostlarım, siz bu ülkede Milli Görüş iktidarından başka, Cumhuriyet tarihinde, henüz güvenoyu alamadan işçiye, memura, emekliye yüzde 50 zam veren bir hükümete rastladınız mı? Bakın taban fiyatlar bizim zamanımızda zirve yapmıştır. Asgari ücret bizim zamanımızda zirve yapmıştır. Dürüstlük bakın bizim zamanımızda Elhamdülillah bizim zamanımızda zirveye ulaşmıştır. Biz belediyelerde iş başına gelir gelmez, Rüşvet alanda, verende Menuldur tabelalarını hemen belediyelerin giriş kapısına asmıştık. Eyer malınızın, alın terinizin sömürülmesinin, soyulmasını istemiyorsanız, can dostlarım adres bellidir Saadet Partisidir. “
Kamalak, konuşmasının ardından, partisinin Yerköy Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji