YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,52
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,80
Sabit Akdaş, aday adaylığını açıkladı

Sabit Akdaş, aday adaylığını açıkladı

27. Dönem Yozgat Milletvekili olmak için, AK Parti’de kıyasıya yarış sürerken, her kesimden vatandaşlar aday adaylığına başvuru yapmaya devam ediyor.
24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği için, Sabit Akdaş, AK Yozgat İl Başkanlığı’na 27’inci dönem milletvekili genel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptığını söyledi.
AK Parti Yozgat Engelli Milletvekili Aday Adayı Sabit Akdaş, “Bu davaya su taşımaya, taş taşımaya, elimi değil, kolumu, gövdemi taşın altına koymaya hazırım demek için adayım” dedi.
Milletvekili Aday Adayı Sabit Akdaş, yaptığı açıklamada yaklaşmakta olan 2023 hedeflerine vurgu yaparak, “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın! düsturu ile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Ülkemizi 2023 hedeflerimize taşımak için bu toprağın çocuğu ve içinizden biri olarak göreve talibim” diye konuştu.
Akdaş konuşmasını şu şekilde sürdüdü:
“Toplumun bir kesiminin bu engelli bakışını düzeltmek, bunun bir imtihan olduğunu hatırlamak ve sadakat ile milletimizin her ferdi için çalışmak için adayım. Unutulan, ihmal edilen, hatırlamak ve hatırlatmak ile; korumak ve gözetmekle mükellef olduğumuz bu milletin tüm evlatları için yapacak şeylerimizin olduğuna inandığım için adayım. İkbal sevdası, şöhret ya da bugün sahip olduğum imkanlardan daha iyisine sahip olmak için değil; tüm hemşerilerimizin en az benim sahip olduğum imkanlara sahip olmasını istediğim için adayım. Asgari ücretin patronun vicdanına bırakıldığı düzene isyan için adayım. Bizim de bu memleket için söyleyecek sözümüz yapacak işimiz var demek için adayım. Kadınlarımızın siyaset, sivil ve sosyal alanda milletimizin yaralı gönlüne merhametle merhem olmaları için adayım. Davamızın da davanızın da hüzünlü gönüllerde olduğunu bildiğim için adayım. Kaderinde ekmekle gurbetin bir yazıldığı kardeşlerimin daha güzel yarınlara kavuşması için adayım. Vekillik mi; nasip işi. Bizim işimiz ise milletimizin hislerine tercüman olmak. Bürokrat ve iş adamları gibi partimizin değil, karınca misali tarafımız belli olsun diye adayım. Kıymetli hemşerilerim insanların doğduğu yerde doyabilmeleri, inandığı gibi yaşayabilmeleri kalkınmış ve daha huzurlu bir YOZGAT için adayım. Yozgat ve Yozgatlıya hizmetkar olmak için adayım. Velhasıl yeni TÜRKİYE için adayım.”dedi.
Akdaş kimdi?
“1972 Akdağmadeni doğumlu; ilk, orta ve lise tahsilini Akdağmadeni’nde tamamladım. 1999’dan bu yana TCDD Taşımacılık A.Ş Yerköy Araç Bakım Depo Şefliğinde engelli işçi olarak çalışıyorum. Birçok sivil toplum platformlarında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundum. Halen Engelli Kamu Çalışanları Derneği Genel Başkan Yardımcılığı, Yozgat Engellilere Hizmet Derneği Genel Başkanı, Engelsiz Yaşam Federasyonu Kurucu Yönetim Kurulu üyesi ve Türkiye Engelliler Konfederasyonu Yozgat İl Başkanlığı görevlerini sürdürmekteyim. Evliyim.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji