YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Sadir Durmaz'dan hayırlı olsun ziyareti

Sadir Durmaz'dan hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, Yerköy Ticaret ve Sanayi odası başkanı seçilen Bülent Durmaz’ı makamında ziyaret etti.
04062013durmazGerçekleşen ziyarette, Yerköy Ticaret ve Sanayi odası başkanı seçilen Bülent Durmaz’a ve ekibine yeni görevinde başarılar diyen Sadir Durmaz, “Yerköy’de Ticaret ve Sanayi odası önemli bir yere sahiptir. “dedi
Bülent Durmaz’a Yerköy’de bulanan ticari yapıyı nasıl atağa geçirilmesi kapsamında çeşitli projeler hazırlanması gerektiğini ifade eden Sadir Durmaz,  Yerköy Ticaret ve Sanayi odası başkanlığından bu atılımları beklediklerini ifade etti.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili olasının yanı sıra Yerköylü olarak ellerinden gelen tüm hizmet için ellerini taşın altına koyacağını belirten Durmaz, yeni görevinde Bülnet Durmaz ve üyelerine başarılar diledi.
Bülent Durmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı Durmaz ve İlçe teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji