YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-0,29
  • BIST
    %0,80
Sahte evrak düzenleyenler tutuklandı

Sahte evrak düzenleyenler tutuklandı

Yerköy İlçemizde sahte müstahsil ve faturası düzenleyen 4 kişi tutuklandı.
14122011asayisYerköy İlçemizde, resmi belgede sahtecilik, dolandırıcılık, kamu kurumunu dolandırmak, vergi usul kanununa muhalefet ve tehdit suçundan gözaltına alınan 4 kişiden 3`ü tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince, suç işlemek için örgüt kurmak, örgüt faaliyetleri çerçevesinde faaliyetlerde bulunmak, resmi belgede sahtecilik, dolandırıcılık, kamu kurumunu dolandırmak, vergi usul kanununa muhalefet ve tehdit suçundan Yerköy İlçemiz başta olmak üzere Yozgat, Çayıralan, Amasya, Kırşehir, Kırıkkale, Çorum ve Sivas’ında bulunduğu 8 il ve ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda Yerköy ilçemizden de 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gerçekleşen operasyonda Yerköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkarılan, Yasin Ü. (26), Hacı A. (31) ve Fikret K. (30) tutuklanarak ceza evine gönderilirken, Cemalettin Ö. (45) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, düzenledikleri operasyonda 1 adet pompalı silah, 30 adet mermi, çok sayıda müstahsil fatura, beyanname, banka dekontları, belge ve dokümanlar ele geçirildi.
Gerçekleşen operasyon sunucu, Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Yerköy İlçe genelinde kapsamlı çalışmaların başlatıldığını ifade ettiler.
Haber: Yerköy Gazetesi
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji