YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %-0,20
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %0,64
Sancak Yılmaz, CHP İlçe Başkanlığına tekrardan getirildi

Sancak Yılmaz, CHP İlçe Başkanlığına tekrardan getirildi

Uzun yıllardır CHP Yerköy İlçe Başkanlık görevini yürütürken, 30 Nisan 2015 tarihinde CHP Genel Merkez kararı ile başkanlık görevi elinden alınan Sancak Yılmaz yeni kararla tekrardan başkanlığa getirildi.
27062014sancakyılmazGenel Seçimler öncesi CHP ilçe başkanlığından alınması üzerine CHP ye olan aşkının hiçbir zaman bitmediğini ifade eden Yılmaz, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
“Sevgili dostlar 30 Nisan 2015 de genel merkez kararı ile ilçe Başkanlığı görevinden alınmıştım. 08 Temmuz 2015 tarihi itibari ile genel merkez tarafından ilçe başkanlığı görevi tarafıma tekrar verilmiştir. Katkısı olan tüm dostlara teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Kusura bakma baskanim hic sansin yok. Ha sakin sanma suc sizlerde yok suc Bu kendini gelistirmeyen toplumda ben 1980 ayrildim Yerköyden ama görüyorumki kafalari hic degismemis dahada geri gitmis 70 lerdeki insanlar daha ileri görüslü daha hosgörülüydü . Birbirini kandirmak meslek olmus karsidakinin görüsüne hic saygi yok eski dostluk bitmis yerköyü seviyorum ama dogruyu söylüyorum Acaba Yerköyde kac kisi sürekli Kitap okuyor 100/2 varmi ama onlara sorsan en akilli onlar Bu kafayla tabiiki CHP ye vermezler saygilar baskan

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji