YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %0,50
  • BIST
    %0,51
Sancak Yılmaz, “Dr. Sait Usul, “Yerköy’de çok ciddi çalışmalar yaptı”

Sancak Yılmaz, “Dr. Sait Usul, “Yerköy’de çok ciddi çalışmalar yaptı”

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, İlçemiz hastanesinde doktor ve başhekim olarak uzun yıllar görev yapan Dr. Sait Usul’un Yerköy halkının gönlünde sevgi kazandığını söyledi.
27062014sancakyılmazDr. Sayit Usul’un Yerköy’de çok ciddi çalışmalar yaptığını ifade eden Yılmaz, “İlçemiz hastanesinde doktor ve başhekim olarak uzun yıllar görev yapan Dr. Sait Usul gerek hekimliği ile gerekse hiç bir siyasi görüş gözetmeden kurmuş olduğu dostluklarla Yerköy halkının gönlünde sevgi kazanmıştır.
Sait Bey görev yaptığı bu süre zarfında hastanemize çok ciddi çalışmalar yapmıştır. Hastanemizin gerek fiziki gerekse hizmet kalitesinin yükseltilmesinde önemli çalışmaları olduğuna sonsuz inan biri olarak bu çalışmaları ve katkıları nedeni yürekten teşekkür ediyorum. Sait Usul Bey göreve başladığında 3 pratisyen doktor birde göz doktoru var idi. Bu nedenle ben o zaman CHP ilçe başkanı olarak hastane önünde basın açıklaması yaparak hastanenin durumunu protesto etmiştim. Sayit bey görevi bıraktığı bu günlerde hastanemiz Yoğun bakım üniteside dahil olmak üzere her şeyi donanımlı bir hastane olmuştur. İlçemize değerli katkıları çalışmaları olan yöneticilerimize teşekkür etmeyi onura etmeyi bilme erdemini göstermemiz gerekir. Bunun yanında çalışmayan oturduğu koltuğun hakkını vermeyen yöneticilerimizi de tenkit etmek çalışmaya yöneltmekte yine bizim görevimiz olmalıdır. Oturduğu koltuğun hakkını vererek çalışan hiç kimseyi düşüncesinden dolayı ötekileştirmeden hizmet eden tüm çalışanlarımızı ve yöneticilerimizi yeri geldiğinde tebrik etme ve onure etme görevini de en iyi şekilde yaparız” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji