YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,39
  • ALTIN
    %-0,84
  • BIST
    %-0,50
Sancak Yılmaz’a anlamlı ziyaret

Sancak Yılmaz’a anlamlı ziyaret

Pir Sultan Abdal Derneği Başkanından, Yerköy CHP ilçe başkanı Sancak Yılmaz’a ziyaret
04072012chpPir Sultan Abdal Derneği Başkanı Avukat Fevzi Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz’ı ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette bir süre sohbet eden Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Avukat Fevzi Gümüş ve CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, 17–18 Temmuz tarihinde yapılacak olan CHP’nin 34’üncü kurultayında genel başkan parti meclisi ve disiplin kurulu üyeleri seçimi için çalışmaların başladığını ifade ettiler.
Bin 283 delegenin oy kullanacağı kurultayda parti meclisine aday olmak isteyen partililer tüm illeri ziyaret ederek destek istediklerini ifade eden Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Avukat Fevzi Gümüş, “Yerköy İlçemizde kurultay delegesi olan  ve CHP ilçe başkanı Sancak Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunmak için buraya gelmiş bulunmaktayız.
Sancak Yılmaz bey partimizin uzun yıllardır yöneticisi bizleri de tanıması sebebi ile hem bir merhaba demek hem de aday olduğumu belirtmek desteğini almak için ziyaret ettim” dedi.
Başkan Sancak Yılmaz’da, “Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Avukat Fevzi Gümüş dostumuz, bizim sosyal demokrat mücadele önemli mihenk taşlarından ciddi mücadeleleri olmuş bu düşünce de önemli katkıları olmuş bir arkadaşımızdır.
Parti meclisinde olması partimiz için önemli katkı olacağına sonsuz inancım vardır.
Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Avukat Fevzi Gümüş daha önceleri de ilçemize sık sık Asaf Koçak’ın mezarı başında yapılan anmalarda bizleri yalnız bırakmayan bir arkadaşımız ve mücadele adamıdır.
Aday olmasını yürekten desteklediğimizi bildirir. Bu cesaretinden dolayı kutladığımı belirtmek isterim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji