YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,36
  • BIST
    %1,91
Saray Beldesi Yılsonunda Doğalgaz'a Kavuşuyor

Saray Beldesi Yılsonunda Doğalgaz'a Kavuşuyor

Yerköy ilçemize bağlı Saray Belde Belediye Başkanı Mustafa Kılıçaslan, bu yılsonunda evlerde doğalgazın yanmaya başlayacağını söyledi
24072012sarayYerköy ilçemize bağlı Saray Belde Belediye Başkanı Mustafa Kılıçaslan, bu yılsonunda evlerde doğalgazın yanmaya başlayacağını söyledi.
Saray Köyünün 1999 yılında belediyelik olduğunu ve bu sebeple alt yapı eksiklerinin bulunduğunu belirten Saray Belde
Belediye Başkanı Mustafa Kılıçarslan, “Göreve ilk geldiğimizde yaptığımız ilk işimiz alt yapı ile uğraşmak oldu. Kanalizasyon çalışmasını tamamladık, alt yapı çalışmamız tamamen bitmiş durumda şu anda faal olarak çalışmaktadır.” dedi.
Doğalgaz yönünden çok şanslı beldelerden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Kılıçarslan, “Birçok ilde ve ilçede doğalgaz bulunmazken bizim beldemizde doğalgaz çalışmaları başladı. 270 hane olan beldemizde bu yıl içerisinde5 kilometredoğalgaz çalışması yapıldı.
İnşallah bu yılın sonunda ocaklarımızda doğalgaz yanacak. Önümüzdeki yıl da çalışmalar devam edecek ve 2 yıl içerisinde beldemizin tamamı doğalgaza kavuşmuş olacak. Doğalgaz temizlik, tasarruf, ekonomik demektir. Ben beldemize böyle bir yatıma imza atmaktan çok gururluyum. Doğalgazın beldemize gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. mustafa abim partinin neferi olmuştur koltuk onun için bir şey ifade etmez fikri için partisi için mücadele eder .o bizim koca reisimiz Allah ona uzun ömür versin.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji