YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,66
  • ALTIN
    %-0,04
  • BIST
    %-0,50
Savcı Eroğlu, göreve başladı

Savcı Eroğlu, göreve başladı

Yerköy Cumhuriyet Savcısı Enver Eroğlu görevine başladı.
03112014savcıHâkimler ve savcılar yüksek kurulu birinci dairesinin 26 Eylül 2014 tarihli ve 2802 sayılı kararnamesi açıklanmasının ardından ilçemize ataması gerçekleşen Yerköy Cumhuriyet Savcısı Enver Eroğlu, görevine başladı.
Savcı Enver Eroğlu, yeni görevine başladıktan sonra yaptığı açıklamada, adalet hizmetini daha erişilebilir ve daha somut bir şekilde sunabilmek için çalışma yapacaklarını, tüm kurumlar ve vatandaşlarla diyalog halinde olacaklarını söyledi.
Savcı Eroğlu, Adalet hizmetini vicdanları okşayan, duyguları tatmin edebilir, insanların çekinmeden, korkmadan, adaletin gerçekleştiği düşüncesi ile koşarak geldiği bir adliye yapabilmek için elimizden geldiğince çalışacağını belirtti.
Bizde Yerköy Gazetesi olarak, Adlî ve idari yargı hâkim ve Cumhuriyet savcı adaylarının, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nca 26.09.2014 tarihinde yapılan ad çekme sonucuna göre, 2802 sayılı Hâkimler ve Savcılar Kanunu’nun 13. maddesi gereğince atanmalarına ilişkin kararnamede görevine başlayan Savcı Enver Eroğlu’na, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji