YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Şebekeye iLBANK desteği

Şebekeye iLBANK desteği

10082016su
Yozgat genelinde belediyeler tarafından yürütülen şebeke ve içme suyu projeleri ile su deposu yapım işlerine İller Bankası’nın desteği sürüyor.
İller Bankası desteğiyle başlatılan projeleri belediyeler yürütürken, finansal destek İLBANK’tan sağlanıyor. Yozgat’ta yapımı devam eden ve tamamlanan şebeke yenileme projelerinde belediyeler İLBANK’ın finansal destek ve kredilerini kullanıyor.
Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’ne bağlı Uzunlu Beldesi ve Boğazlıyan Belediyesi içme suyu projeleri, Akdağmadeni Sırçalı, Çiçekdağı, Yerköy su arıtma projesi, Çayıralan içme suyu, Akdağmadeni jeotermal isale hattı, Şefaatli yağmur suyu, Çekerek ve Yerköy kanalizasyon, Çayıralan, Boztepe, Sorgun ilçelerinde kanalizasyon projeleri İLBANK desteğinde gerçekleşiyor. İller Bankası Kayseri Bölge Müdürü Sönmez Ata, Yozgat’ta devam eden alt yapı projelerinin yanı sıra, kurum olarak harita ve jeolojik etüt, revizyon ve  imar projelerine de desteklerini sürdürdüklerini beyan etti. Sönmez Ata, belediyeler tarafından yürütülen alt yapı ve şebeke yenileme projelerinin tamamlanmasıyla birlikte Yozgat’ta birçok ilçe ve belde vatandaşının daha sağlıklı, temiz ve kaliteli su ile buluşacağını da aktardı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji