YouTube

  • DOLAR
    %0,04
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %0,05
  • BIST
    %-0,50
Seçim Güvenlik Toplantısı, Şengök Başkanlığında gerçekleşti

Seçim Güvenlik Toplantısı, Şengök Başkanlığında gerçekleşti

Seçim Güvenlik Toplantısı, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök’ün başkanlığında gerçekleştirildi.
27022014secimKaymakam Şengök, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarları ve İhtiyar Heyeti Seçimi ile ilgili olarak seçim güvenlik toplantısı düzenlediklerini söyledi.
30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ilçede barış ve huzur ortamında yapılabilmesi için parti başkanları ile bir araya geldiklerini ifade eden Şengök, ”30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümleri görüşümek için burada toplanmış bulunmaktayız. Parti başkanları ile karşılıklı anlayış içerisinde demokratik bir şekilde seçimlerin yapılması, siyasi partilerin özgür ve adil bir ortamda seçimlere katılabilmesi ve parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması sebebiyle seçim güvenlik toplantısını yapmak istedik. İnşallah, ilçemizde ve köylerinde gerçekleşecek bu seçimde her hangi bir olumsuzlukla karşılaşmayız.”
Kaymakamlık makamında gerçekleşen toplantıya İlçe Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Deniz Işılar, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Komiser Ayşe Uslu, Yerköy İlçe Emniyet Amiri Erol Çetinkaya, ile siyasi partilerin il başkanları ve temsilcileri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji