YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,08
  • ALTIN
    %1,33
  • BIST
    %-0,06
Şehidimiz Nacakoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

Şehidimiz Nacakoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

05012017sehit1
İstanbul’daki saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Muammer Nacakoğlu, memleketi Yerköy’de son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul Beşiktaş’ta, Vodafone Arena yakınındaki terör saldırısında yaralanan ve İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Muammer Nacakoğlu’nun (23) cenazesi, memleketi  Yerköy ilçemize bağlı Sekili köyünde toprağa verildi.
Nacakoğlu için öğle vakti Sekili Şehit Osman Pekşen Ortaokulu bahçesinde cenaze töreni düzenlendi. Törende, şehidin annesi, kız kardeşi ve yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü.
Şehidin annesi Yasemin Nacakoğlu cenaze törenine gelenlere, “Ben size davetiye vermedim, neden geldiniz? Ben sizi oğlumun düğününe çağıracaktım. Oğlum, arkadaşların gelmiş, sen neden kalkmıyorsun” diyerek ağladı.
Baba Mehmet Nacakoğlu da gazetecilere yaptığı açıklamada, “Vatan sağ olsun, bir Muammer gider yerine başka bir Muammer gelir. Bu vatanı hainlere bırakmayacağız. Bu vatan kolay kazanılmadı. Muammerler feda olsun bu vatana, ben de yanında” dedi.
İl Müftüsü Salih Sezik’in kıldırdığı cenaze namazının ardından şehidin naaşı, tekbirler eşliğinde köy mezarlığına defnedildi.
Törene, şehidin ailesi ve yakınları, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, eski Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji