YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %0,93
  • BIST
    %2,66
Şehidimiz Yılmaz'ı son yolculuğuna uğurlandık

Şehidimiz Yılmaz'ı son yolculuğuna uğurlandık

Tunceli’de teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Yerköylü jandarma uzman çavuş Yücel Yılmaz’ın naaşı, memleketi Yerköy ilçemizde toprağa verildi.
23042016sehitElazığ’da düzenlenen törenin ardından helikopterle Yerköy ilçe stadına getirilen şehit Yılmaz’ın cenazesi, buradan helallik alınması için Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde yaşayan annesi Şemsi ve kardeşi Yusuf Yılmaz’ın evine getirildi.
Helallik alınması sırasında şehidin yakınları gözyaşı döktü. Şehidin naaşı daha sonra Çiçekdağ ilçesi çarşı meydanına getirildi. Burada KırşehirMüftüsü Mehmet Şahin tarafından cenaze namazı kıldırıldı.
Tören sırasında ayakta durmakta güçlük çeken şehidin eşi Ömür Yılmaz ve annesi Şemsi Yılmaz askeri personel ve sağlık görevlileri tarafından teselli edilmeye çalışıldı.
Şehidin cenazesi, namazın ardından Yozgat’ın Yerköy ilçesine getirilerek, Karacaahmetli köyünde bulunan Molla Türbesi mezarlığında defnedildi.
Şehidin eşi Ömür Yılmaz, burada “Seni benden ayırdılar” diyerek ağladı.
Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kırşehir Valisi Necati Şentürk,Yozgat Vali Vekili Yavuz Güner, Yozgat AK Parti milletvekili Ertuğrul Soysal, KayseriJandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Kırşehir Alay Komutanı Albay Murat Bulut, Yozgat Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Jandarma uzman çavuş Yücel Yılmaz (37), dün Tunceli’de teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olmuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji