YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Şehit Aileleri Derneğinden Mevlit

Şehit Aileleri Derneğinden Mevlit

Yerköy Şehit Aileleri Derneği, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 99. Yıl Dönümü nedeni ile dün öğle namaz öncesi mevlidi şerif okuttu.
19032014mevlitYerköy Molla Hüsrev Camiinde okunan mevlidi şerif sonrası gazetemize açıklama yapan Yerköy Şehit Aileleri Derneği başkanı Ahmet Kepir, Din, namus, şeref ve bağımsızlık gibi kutsal değerlerin yaşatılması için mukaddes vatanları için canlarını feda eden şehitler için Mevlit okutmaktan onur duyduklarını ifade etti.
Kepir, şu ifadelerde bulundu:
“Mukaddes vatan toprağı için, canlarını seve seve veren, vatanımızı, istiklalimizin, sarsılmaz imanları ve eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz aziz şehitlerimize borcumuz asla tükenmez.
Şehitlik Mertebesi, Hz. Muhammed Mustafa Efendimizden sonra gelen en yüce mertebe olarak bilinmektedir. Bizim milletimizde vatan ve milleti için canını vermek bu mertebeye ulaşmak, şereflerin en büyüğü en yücesidir.
Bu duygu ve düşünce ile Aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Güvenliğimizi emanet ettiğimiz ve bizler için hayatlarını hiçe sayan  şehitlerimizin ruhları şad olsun “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji