YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Şehit Aileleri derneğinden, şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Şehit Aileleri derneğinden, şehit ve gazi ailelerine ziyaret

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Korona Virüs salgını nedeniyle ile dışarı çıkamayan şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.
Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve dünya’nın birçok yerine yayılan korona virüsü nedeniyle ülkemizde 60 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın dışarı çıkamadığını söyledi.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüsünden birçok vatandaşımızın etkilendiğini ifade eden Kepir, gazetemiz muhabirine şu ifadelerde bulundu:
“Yerköy ilçemizde 41 şehit 19 gazi ailesi bulunmaktadır. Şehit ve Gazi ailelerimizin birçoğu 60 yaş üstündedir. Bizler de Şehit Aileleri Derneği olarak, ilçemizde ve köylerde ikamet eden şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ederek, dışarı çıkamadıkları durumda bizleri arayarak her ne istekleri olursa olsun gece-gündüz fark etmeksizin bizleri araya bileceklerini ve tüm alışveriş ihtiyaçlarını ve yapılması gerek ne işleri varsa bizleri çekinmeden araya bileceklerini söyledik. Onlar bizlere bu vatan toprağı için canlarını hiçe sayan aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Onları ister bu süreçte olsun ister normal zamanda olsun asla yalnız bırakamayız. Bu süreçte ülke olarak birlik olmamız gerekmektedir. Birlik olur isek bu korona virüsü denen ileten bir an önce kurtuluruz.”dedi.
Kepir, şehit ve gazi ailelerin yaşanan salgın nedeniyle dışarıya çıkmadıklarını, bu durumda tüm vatandaşlarımızın da bu uygulama ve kurallara harfiyen uymaları gereğin altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji