YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Şehit ailelerinden, Esatbeyoğlu’na plaket

Şehit ailelerinden, Esatbeyoğlu’na plaket

04082016borsa
Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu’na teşekkür plaketini takdim etti.
Borsa alım merkezinden Esatbeyoğlu’nu ziyaret eden Dernek Başkanı Kepir, “Borsa başkanımız Derviş Esatbeyoğlu, Şehit Ailelerimize göstermiş olduğu maddi ve manevi destekten dolayı plaket takdim ettik” dedi.
Şehit Ailelerinin hiçbir zaman isteklerini geri çevirmediğini dile getiren Kepir, “Derviş Esatbeyoğlu gerek derneğimiz tarafından yapılan etkinliklere gerekse derneğimize her zaman çeşitli katkılarda bulundu. Buda bizleri çok memnun ediyor. Kendisine ve borsa çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esatbeyoğlu ise, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını ortaya koyan Aziz şehitlerimizin aileleri bizlerinde ailesidir. Şehitlerimiz bu vatan toprağı için gözünü kırpmadan vatan hainleri karşı dik durdular. Bizlerde borsa olarak aziz şehitlerimizin her zaman yanındayız. Allah bu vatanda ve bu millete acı yaşatması” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji