YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Şehit Ailelerinden, TÜGVA’ya plaket

Şehit Ailelerinden, TÜGVA’ya plaket

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir ve Şehit Aileleri, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yerköy İlçe Temsilcisi Hacı Dereli’yi ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim ettiler.
Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, TÜGVA Yerköy ilçe temsilciğinin şehitlik mezarlarına yaptıkları destekten dolayı plaket takdim ettiklerin söyledi.
Şehitlik mevkiinde çeşitli çalışmaların yapıldığını ifade eden Kepir, şu ifadelerde bulundu:
“TÜGVA Yerköy ilçe temsilciği Şehitlik mevkiimizde yapmış olduğumuz çalışmalar sırasında şehitlik girişinde bulunan kemerin yapımında bizlere maddi ve manevi destek olmuşlardır. Bu davranışlarından dolayı TÜGVA Yerköy İlçe Temsilcisi Hacı Dereli ve üyelerine teşekkür etmek için Şehit Ailelerimizle birlikte ziyaret ederek teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler takdim etmiş bulunmaktayız. Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Temsilci Hacı Dereli ise şehit ailelerinin kendilerini onurlandırdığını ifade ederek şu ifadelerde bulundu: “Şehit aileleri derneği yönetimi vakfımızı ziyaret edip bizi onurlandırdılar. Başta Dernek başkanı sayın Ahmet Kepir olmak üzere tüm şehit aileleri dernek yönetimine teşekkür eder şahsıma layık gördükleri plaket için şükranlarımı sunar. Bizler TÜGVA olarak Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını hiçe sayan Şehitlerimize ve gazilerimize ne yapsak azdır. Bu duygu ve düşünce ile temsilcilik olarak elimizden gelen tüm caba ve gayreti göstereceğiz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji