YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %0,46
  • ALTIN
    %-0,09
  • BIST
    %0,80
Şehit ailelerinin gözyaşları halen dinmiyor

Şehit ailelerinin gözyaşları halen dinmiyor

28122017cicekdagi
Kayseri’deki terör saldırısında şehit düşen piyade onbaşılar Muhammed Ali Ocak ve Ahmet Taş’ın Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde ikamet eden aileleri gözyaşlarını halen ilk günkü gibi tutamıyorlar.
Hain saldırı sonucu şehit olan piyade onbaşı Ahmet Taş’ın babası Osman Taş, oğullarının acılarını daha ilk günkü gibi yaşadıklarını söyledi.
Devletimizin törer ve teröristler için gerekli her şeyi yapmakta olduğunu bildiklerini ifade eden Taş, “Teröristlerde hak ettikleri cezaları çekiyor, İnşallah’ta çekmeye devam ederler.”
Vatanın bölünmez bütünlüğünü bölmek isteyenler için her zaman dik duracaklarını belirten Taş, “Bizim çocuklarımız bu vatan için hep mücadele ettiler geride kalanlarda mücadele etmeye devam edeceklerdir. Bizler kimseye bu vatanı bırakmayız bunu böyle bilsinler. Şehit oğlum Ahmet Taş’tan sonra iki oğlum var onlarda bende vatanımız için canlarımızı seve seve veririz.” dedi.
Şehit annesi Arzu Taş ise acılarının ilk gün ki gibi olduğunu belirtti.
-“Terörsülere geceli gündüzlü beddua ediyorum.
Şehit Piyade Onbaşı Muhammed Ali Ocak’ın babası Osman Ocak ise, gözlerinin yaşı kurumadığını, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü bölmek isteyen terörsülere geceli gündüzlü beddua ettiğini söyledi.
Şehitlik mertebesinin yüksek mertebe olduğunu belirten baba Taş, oğlunun şehit olmadan bir gün önce şehit olacağını hissettiğini ve kendisinden helallik aldığını söyledi.
Allah’ın tüm şehit ailelerine sabır versin diyen baba Ocak, “Oğlum Muhammed Ali, Kayseri’deki hain saldırıda şehit olmuştur. Şehitlik mertebesi bizler için çok kutsal bir mertebedir benim oğlum da o kutsal mertebeye gitmiştir. İnşallah ahrette bizlere şefaatçi olur.  Allah bu topraklar üzerinde yaşayan herkese birlik versin, dirlik versin.  O kafirlere Yüce Mevlam fırsat vermesin, Kurban olduğum Allah Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi imanlı kimselerden Allah razı olsun ve daim etsin, imansızları, abdestsizleri de kahırı perişan ettin. “dedi.
-Belediye Başkanları şehit ailelerini yalnız bırakmadı
Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz ve Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, şehitlerin ölüm yıl dönümlerinde şehit ailelerini ziyaret ettiler.
Ziyarette Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, Çiçekdağılı şehitlerinin ölüm yıl dönümü olduğu için Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz ile şehit ailelerini ziyaret ettiklerini söyledi.
Kayseri’de yaşanan hain saldırı sonrası çok büyük acı yaşadıklarını, belirten Deniz, “17 Aralık 2016 tarihinde yaşan hain saldırı ile çok büyük bir acı yaşadık. Yaşanan o patlamada ilçemizden Piyade Onbaşı Muhammed Ali Ocak’ın Babası Osman Taş’ı şehit vermiş bulunmaktayız. Bizler çok büyük bir acı yaşadık geçtiğimiz yıl, rabbim bir daha bizlere bu tür acıları yaşatmasın, ümmeti Müslümanlara yaşatmasın İnşallah. Birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin yüce mevlam.  Hain saldırıda ilçe nüfusumuza kayıtlı üç tane pırıl pırıl evladımızı şehit verdik. Halen ilk günkü gibi yüreğimizde acılarını hissetmekteyiz. Rabbim tüm şehit ailelerimize sabır versin. Bizlerde Köseli Belediye Başkanımız Bekir Yılmaz beyle şehit ailelerimizi ziyaret ederek yıl dönümlerinde şehit ailelerimizi yalnız bırakmayalım istedik. Yüce yarandan bu milletin şerefli sancağını dimdik tutsun, islamı yaysın diye yaratmış, ölüm bizim için nur alem nurdur. Vatanımız için bayrağımız için milletimiz için ölmeye bizler her zaman hazırız. Zaten Şanlı Türk milleti için gerisi teferruattır. Rabbim Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmasın.”dedi.
Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz ise şehit ailelerine sabır dileyerek başsağlığı dileklerini iletti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji