YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,03
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %-0,50
Şehit babaları mevlidde buluştu!

Şehit babaları mevlidde buluştu!

Türkiye’nin terörle mücadelede kahramanca mücadele ederken şahadete eren Yozgatlı şehitlerin babaları, 3 yıl önce şehit olan İbrahim Yıldız’ın seneyi devriyesinde babası Halil Yıldız tarafından okutulan mevlidi şerifte bir araya geldi. Manevi atmosferi yüksek programda şehit babaları birlik ve beraberlik mesajı verdi.
26082015yıldızHakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında 2012 yılının 22 Ağustos’unda askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlamasının ardından çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Uzman Çavuş İbrahim Yıldız’ın Yozgat’ın Yerköy ilçesinde yaşayan babası Halil Yıldız, şehit oğlu ve tüm şehitlerin manevi dünyalarına mevlidi şerif okuttu.  Yoğun katılımın olduğu mevlidin ardından şehit evinde verilen yemeğe çok sayıda şehit babası katıldı.
Öğle namazı öncesinde okutulan mevlidi şerife Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutanı Selçuk Yıldırım, Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, şehit aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şehitlerin ruhuna hediye edilen duaların ardından şehit babası Halil Yıldız’ın Karaşlar Mahallesi’ndeki evinde yemek verildi.
Yemeğe Şehit Mehmet Tez’in babası Rasim Tez, Şehit Ferhat Bilecen’in babası Ömer Bilecen, Şehit Kamil Çelikkaya’nın babası Ahmet Çelikkaya, Şehit Murat Bek’in babası Abdullah Bek, Şehit Mehmet Uyar’ın babası Şükrü Uyar, Şehit Erhan Ar’ın babası Mustafa Ar, Şehit Şaban Karadoğan’ın babası Hacı Karadoğan, Şehit Sefa Arslan’ın babası Mustafa Arslan, Şehit Süleyman Şahin’in babası Murat Şahin ile Şehit Metin Şahingöz’ün kardeşi Süleyman Şahingöz katıldı.
Şehit İbrahim Yıldız’ın babası Halil Yıldız’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemekte Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Alay Komutanı Selçuk Yıldırım şehit babaları ile sohbet etti.
Şehit İbrahim Yıldız ve tüm şehitlere bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Vali Yazıcı, şehit oğlu İbrahim Yıldız ve tüm şehitler için okuttuğu mevlidi şerifle birlik ve berberlik ortamına vesile olan şehit babası Halil Yıldız’a teşekkür etti.
Ülkenin birlik ve berberliği uğruna görevlerini ifa ederken kahramanca şehit olan askerlerin geride bıraktığı anne-babaları ve yakınlarının bu milletin en kıymetli emaneti olduğunu söyleyen Yazıcı;
“Şehit yakınları yüce devletimizin ve necip milletimizin birer emanetidir. Şehit babaları da artık sadece bir baba değil şehidimiz nasıl başımızın üstünde ise onlar da bizim için birer aziz emanettir. Ömürleri var oldukça Türkiye Cumhuriyeti siz değerli şehit yakınlarının yanında olacaktır. Şehit oğlu ve tüm şehitlerimizin manevi dünyasına bu gün duaların hediye edilmesine vesile olan şehit babasına ve tüm şehit babalarına teşekkür ediyorum. Milletimizde var olan bu muazzam ve sarsılmaz irade var oldukça şehitlerimizin verdiği o büyük mücadele daha da anlam kazanacaktır” diye konuştu.
Şehit babası Halil Yıldız da oğlunun şehadete erişinin üçüncü seneyi devriyesinde tüm şehitlerle birlikte ruhlarına hediye etmek amacıyla okuttuğu mevlit ve yemeğe katılımlarından dolayı şehit babaları ve davetlilere teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji