YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,31
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
Şehit babası Ocak, “Acımız daha dün gibi taze”

Şehit babası Ocak, “Acımız daha dün gibi taze”

Kayseri’de 4 yıl önce, askerleri taşıyan halk otobüsünü hedef alan patlayıcı yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan Çiçekdağılı piyade onbaşı Muhammed Ali Ocak’ın ailesi, şehitlik mertebesinin büyük bir mertebe olduğunu söylediler.

Çiçekdağılı Şehit piyade onbaşı Muhammed Ali Ocak’ın babası Selfet Ocak, 2016 yılında gerçekleşen hain saldırıyı daha dün gibi hatırladıklarını söyledi.

Olayın üzerinden 4 yıl geçmesine rağmen acısını ilk günkü tazeliğiyle yüreğinde yaşayan baba Selfet Ocak, şehit oğlunun her zaman hayırlı bir evlat olduğunu, kalbinin hep vatan sevgisiyle attığını söyledi.

Evlat acısı çok büyük bir acı olduğunu kendilerinin yaşadığını ama Allah’ın kimseye bu duyguyu yaşatmamasını söyleyen Şehit babası Selfet Ocak, “Evlat acısı çok büyük bir acı olduğunu kendilerinin yaşadığını ama Allah’ın kimseye bu duyguyu yaşatmamasın. Şehit oğlum Muhammed Ali Ocak’ın bugün itibari 4 yıllık şehit olmuştur. İçimizdeki acı hiçbir zaman dinmiyor onu her zaman özlüyoruz ama giden geri gelmiyor. Allah tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin. Oğlumuz her zaman bizimle yaşıyor hiçbir zaman öldü diye düşünmüyoruz, sürekli aklımızda. Devletimiz terör konusunda istikrarlı bir şekilde ilerliyor bunun bilincindeyiz. Ülkemiz güzel bir ülke, güzel bir devlet onu almak istiyorlar ama Allah onlara fırsat vermesin Allah onları kahrı perişan etsin inşallah birlik ve beraberliğimiz bozulmaz, Allah tüm vatan evlatlarına yardım etsin. Patlamanın sorumluları gerekli cezalarını aldılar. Almaya devam ediyorlar”

Oğluna duyduğu özlemi, onun annesinin mezarının yanında olan kabrini sık sık ziyaret ederek dindirmeye çalıştığını ifade eden Şehit babası Ocak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, yurt içinde 320 sayısına yakın olduğunu ve terör örgütüne katılımlar tarihin en düşük seviyesinde söylemesinin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, yurt içinde 320 sayısına yakın olduğunu ve terör örgütüne katılımlar tarihin en düşük seviyesinde söylemesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden

‘Fırat Botan’ kod adlı PKK’lı terörist Ferhat Tekiner, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve emniyet operasyonuyla Kuzey Irak’ta yakalanarak getirildiğini duyduklarını çok mutlu olduklarını ifade eden baba Ocak, ” Hayin PKK’lı ‘Fırat Botan’ kod adlı Ferhat Tekiner, 23 Ekim’de MİT ve emniyet iş birliğinde düzenlenen operasyonla Irak’ın kuzeyinde yakalanarak Türkiye’ye getirildiğini Kırşehir’de bulunan Mutlu kardeşimiz bilgisini verdi. Mutlu’nun haber vermesi üzerine hemen haberleri açıp izledik ve tutuklandığını duyunca bir nebze olsun sevindik. İnşallah vatan hainleri kahrı perişan olur” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji