YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,25
  • BIST
    %0,14
Şehit Babası, Oğlunun Adını Yaşatmaya Çalışıyor

Şehit Babası, Oğlunun Adını Yaşatmaya Çalışıyor

Hakkâri merkeze bağlı Geçimli köyünde teröristlerin karakola saldırması sonucunda şehit olan Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya’ nın baba Ahmet Çelikkaya oğlunun adını yaşatıyor. 
04092013kepirYerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir’i makamında ziyaret eden şehit babası Ahmet Çelikkaya şehit olan oğlunun adını yaşatmak için Yerköy ilçemize bağlı Kayadibi köyünde çeşme yaptırdı.
Şehit babası Ahmet Çelikkaya ile bir süre sohbet eden Dernek Başkanı Ahmet Kepir, “Din, namus, şeref ve bağımsızlık gibi kutsal değerlerin yaşatılması için mukaddes vatanları için canlarını feda eden şehitlerimize minnet borcumuz tükenmez” dedi.
Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilere getirerek şu ifadelerde bulundu, “Dinimizce şehitlik, Peygamberlikten sonra gelen en yüce mertebe olarak bilinmektedir. Bizim milletimizde vatan ve milleti için canını vermek bu mertebeye ulaşmak, şereflerin en büyüğü en yücesidir. Şu bir gerçektir ki, dünyada bizim için en kıymetli varlıklardan biri de vatanımızdır. Bizler Türk evlatları olarak vatanımızı çok sever, yeri geldiğinde binlerce şehit vermekten de kaçınmayız. Bizler de bu vatan için gece gündüz demeden çalışmalı, elimizden gelen fedakârlıkları esirgememeliyiz.
Bu vatan için canını seve seve veren şehit Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya kardeşimizin babası Ahmet amcamız, her şehit babasının yaptığı gibi çeşitli hayırlara vesile olması bizleri gururlandırmaktadır. Kendisine teşekkürü bir borç biliriz”
Gerçekleşen ziyarette, şehit babası Ahmet Çelikkaya, şehidin köyü olan Kayabidin köyünde şehit oğlu için yaptırdığı köy çeşmesi hakkında bilgiler verdi.
Baba Çelikkaya, “Jandarma Uzman Çavuş Kamil Çelikkaya oğlum, Hakkâri merkeze bağlı Geçimli köyünde teröristlerin karakola saldırması sonucunda şehit olmuştur. Oğlumun şahadet şerbeti içmesinin arasından tam bir yıl geçmiştir. Bu bir yıl içerisinde asla ama asla oğlumun acısını da, kendisini de unutmadık, unutmayacağızda.
Oğlumun anısına Yerköy ilçesine bağlı Kayadibi köyünde köy çeşmesi yaptırdık. Köy çeşmesini yaptırmamızdaki amacımız, köy içerisinde bulunan vatandaşlarımızı yanı sıra köyümüzden gelip geçenler oğlumun ruhuna bir fatiha okusun amacı ile yaptık” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji