YouTube

  • DOLAR
    %0,34
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,94
  • BIST
    %1,77
Şehit Savaş Akyol Gözyaşlarıyla Son Yolcuğuna Uğurlandı

Şehit Savaş Akyol Gözyaşlarıyla Son Yolcuğuna Uğurlandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde teröristlerce patlatılan mayın sonrasında 3 arkadaşı ile birlikte şehit olan özel harekât polisi Savaş Akyol, dualarla toprağa verildi.
f8ae4546e46cdb07672952654d868fe1Şefaatli Devlet Hastanesi morgundan alınan Akyol’un cenazesi,  İnceçayır Mahallesi Kelebek Sokak’taki amcası Cahit Akyol’un evine getirildi. Helallik alınmasının ardından şehidin naaşı Cumhuriyet Meydanı’na götürüldü.
13 Gün Sonra Düğünü Vardı
Cenazeye şehidin annesi Gülsever Akyol, babası Doğan Akyol ve 13 gün sonra dünya evine girmeye hazırlandığı nişanlısı Fatma Nur Akyol da katıldı. Şehidin kız kardeşi Semanur Akyol ise cenazede ağabeyinin üniformasını giyerek hazır bulundu.
Cenaze törenine, şehidin yakınları ve akrabalarının yanı sıra Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Vali Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve vatandaşlar katıldı.
Bayrak Şehit Amcasına Verildi
Özel harekât polisi şehit Savaş Akyol’un cenazesi Yeşilyurt Camisi’nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında defnedildi. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, tabutun üzerindeki Türk bayrağı ile şehidin fotoğrafını Şehidin amcası Cahit Akyol’a verdi. Amca Akyol “ bu bayraklar inmeyecek” diyerek bayrağı teslim aldı.
Şehidin Ailesi Yalnız Bırakılmadı
Cenaze töreni sonrası, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Vali Abdulkadir Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Şehit Savaş Akyol’un amcası Cahit Akyol’un evine taziye ziyaretinde bulunarak şehit yakınlarının acılarına ortak oldular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji