YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,68
  • BIST
    %-1,36
Sekili karpuz şenliğine hazırlanıyorlar

Sekili karpuz şenliğine hazırlanıyorlar

Yerköy İlçesi Sekili İlçesi’nde üretimi yaygın olarak yapılan ve geçtiğimiz hafta içerisinde ilk mahsulü alınan karpuzun bu yıl 2’ncisi yapılacak şenliğinin hazırlıkları başladı
15082012senlikSekili Beldesinin verimli topraklarında yetişen, yöre ile özdeşleşmiş kavun ve karpuzun adına tertip edilen 2’nci Kavun Karpuz Şenliği’ne bu yıl yöresel sanatçılar davet edilecek.
Yerköy yöresinin sevilen sanatçılarından Yüksel Nihal şenliğe davet edilen sanatçılar arasında yer aldı.
20 Ağustos’ta Sekili’de düzenlenecek olan 2. Kavun Karpuz Şenliği’ne Yüksek Nihal’in de katılarak konser vereceği bildirildi. Nihal’in kendi memleketinde verimli toprakların mahsulü olan kavun ve karpuzun ismine düzenlenen şenlikte konser vermekten mutluluk duyacağı belirtildi.
EN BÜYÜK KARPUZA ÖDÜL
20 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan 2. Kavun-Karpuz Şenliğinde en büyük kavun ve karpuz yarışması düzenlenecek. Tüm sekili ve civar köylerdeki kavun ve karpuz üreticilerinin yarışmaya katılabilecekleri bildirildi.
İLK MAHSUL ALINDI
Sekili beldesinde ilk mahsul karpuzda alındı. Geçtiğimiz hafta içerisinde karpuz hasadına başlayan Sekili çiftçisi merakla kavun hasadını bekliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Ilk Karpuz Nci Nde Nihal

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji