YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %-0,17
  • ALTIN
    %1,62
  • BIST
    %-0,06
Sekili Köyü Tapularını Alacak

Sekili Köyü Tapularını Alacak

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Yerköy İlçemize bağlı Sekili Köyünü ziyaret etti.
11122015valiVali Yazıcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ile birlikte Sekili Köyü’nün problemlerini masaya yatırdı.
İlk olarak Şehit Osman Pekşen İlk ve Orta Okulunu gezen Vali Abdulkadir Yazıcı daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.   Burada vatandaşların sorun, istek ve dileklerini dinleyen Vali Yazıcı, Sekili’nin köy vasfını kazandığın günden itibaren bütün sıkıntılarının İl Özel İdaresi tarafından giderildiğini ve giderilmeye devam edeceğini söyledi.
Sekili Köyü Muhtarı Sabit Avcı ve vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yazıcı, gelen sorunları not ederek, “Geçen yaz köylülerimize vadettiğimiz işlerin tamamını yaptık. Tadilatı yapılacak olan su deposunu 2016 programına aldık. Su kullanımını düzene bağlayıp, kanalizasyon arıtması, çöp toplama işinin daha düzenli hale getirilmesi, ilave kilit taş gibi konular üzerine eğileceğiz. Bize iletilmiş olan bütün istekleri, en kısa sürede sonucuna bağlayacağız. Köyün en büyük problemi olan köylülere tapularının verilmesi konularında gerekli çalışmalar zaten başlamıştı. İnşallah neticesini birkaç ay içerisinde alacağız ve köylülerimize tapularını teslim edeceğiz” diye konuştu.
Vali Abdulkadir Yazıcı, daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ve Köy Muhtarı Sabit Avcı ile birlikte köyde incelemelerde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji