YouTube

  • DOLAR
    %0,31
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %1,01
  • BIST
    %1,77
Selim Atik, “Ruhu şad olsun Başbuğum”

Selim Atik, “Ruhu şad olsun Başbuğum”

Yerköy Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Atik, ülkücü hareketin lideri merhum Alparslan Türkeş, Milli başarılar, yüreği milleti için yanıp tutuşan, bu uğurda cefa çekmeyi göze alan ve inançlarını sadakatle savunan büyük insanların mücadelesinin eseri olduğunu ifade etti.
05042012atikMerhum Alparslan Türkeş’in, ölümün 15’inci yılında minnet ve şükranla anıklarını ifade eden Atik, “Toplumlar, tarihi başarılarını, kırılmaz çizgilerinin işareti olan yüksek iradeye ve sarsılmayan inanca sahip bu insanların liderliği altında yakalayabilmiştir.”dedi.
Atik, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş; milliyetçilik tarihinin önemli bir bölümüne yakından tanık olmuş, varlığı ve aksiyonu ile bu mücadeleye yeni ve farklı bir anlam ve kuvvet kazandırmış bir tarihi şahsiyettir.
Geleceği okuyabilen liderliği, stratejik düşünce derinliği Türkiye ve Türk milliyetçilerinin düşünce dünyaları için kılavuz olmuş, gerek yaşadığı dönemde ve gerekse vefatından sonraki küresel gelişmeler, onun teşhislerini hep haklı çıkarmıştır.
Rahmetli Başbuğumuz, ömrünün büyük bölümünü milletimizin var oluş ve yükseliş mücadelesinin adı olan Türk Milliyetçiliği yolunda sarf etmiş, dolayısıyla, adı, Türk milliyetçiliği ile vatan sevgisi ve millet hizmeti ile özdeşleşmiştir.
Kalplerimizdeki yeri, gönlümüzdeki zirvesi hiç değişmeyecek olan Başbuğ’umuz merhum Alparslan Türkeş Bey’i ve aziz ülkü şehitlerini saygı, sevgi minnet ve rahmetle yâd ediyorum. Kabrinin nur, mekânının Cennet olmasını Cenâb-ı Allah’tan diliyorum. Ruhu şad olsun.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji