YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,36
  • ALTIN
    %-0,43
  • BIST
    %-0,50
Semazenler, “Kutlu Doğum Haftası” için döndü

Semazenler, “Kutlu Doğum Haftası” için döndü

Yerköy İlçe Müftülüğü, her yıl olduğu gibi bu yıl da “Kutlu Doğum Haftası” Yerköy ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.
24042013mufPeygamber Hz. Muhammed (S. A. V.)’in dünyaya gelişinin 1442. yıl dönümü münasebeti ile Yerköy İlçe Müftülüğü tarafından, Yerköy Kapalı Spor Salonu’nda semazen gösterisi düzenlendi.
Yerköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen “Kutlu Doğum Haftası” programına, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, daire amirleri, parti başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, Kuran tilaveti okunması ile başladı.
Okunan kuran tilaveti sonrasında açılış konuşmasını yapan Yerköy İlçe Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, Yıllardır bütün Türkiye’de hatta Yurtdışında ve Yerköy’de de “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle çeşitli etkinliklerle kutlandığını ifade etti.
Aydın açılış konuşmasında, “Bu sene Peygamberimiz (SAV) olan karşı heyecanımızı daha fazla göstermek için yeni bir kararla Yerköy’de diğer sivil toplum kuruluşlarıyla beraber haftanın her gününe bir program sığdırmak suretiyle “Kutlu Doğum” haftamızı zenginleştirdik. Müftülük olarak Peygamberimiz (S.A.V.)’le ilgili ilçemizde daha fazla şeyler yapalım istedik. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV), güzel ahlakının, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek bakımından en önemli kaynaktır.
Peygamber Efendimiz, rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğine sahip olması yanı sıra, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya teşvik etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, içerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftasının Yerköylü vatandaşlarımıza ve İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Yerköy Kapalı Spor salonunda düzenlenen programda vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Zaman zaman duygulu anların yaşandığı törende Yerköylü İlahi Sanatçısı Fatih Yardım’ın ilahileri ile semazenlerin gösterisi beğenili ile izlendi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji