YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Şevket Kalkan, yeniden ilçe başkanı

Şevket Kalkan, yeniden ilçe başkanı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı. Tek adayın olduğun kongrede mevcut ilçe başkanı Şevket Kalkan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Haşim Kılıç Mahallesi Şehit Mürsel Ocak Caddesi No: 29 adresinde gerçekleşen kongreye MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, MHP Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan, MHP Yerköy İlçe Teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.
Seçim sonrası yeni yönetimiyle ilk toplantıyı yapan MHP Yerköy İlçe Başkanı Şevket Kalkan, “İlçe Teşkilatımızda kongrenin ardından görev dağılımı ve arından Resmi kurum ziyaretleri yapıldı. İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik, Kazanan Türkiye olacak, Kazanan Yerköy olacak sloganıyla çıkılan bu yolda Din-i İslam Albayraklı vatanımıza, İlçemize güzel hizmetler yapabilmeyi Allah nasip eylesin.   “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 13. Olağan Kongremizi pandemi tedbirleri altında gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Kongremize katılan tüm hemşerilerime ve Parti Teşkilatımıza teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji