YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %-0,27
  • BIST
    %0,75
Sinan Demirok, aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu

Sinan Demirok, aramızdan ayrılalı 9 yıl oldu

Yerköy yerel gazeteciliğinin, 35 yıllık temsilcisi olan Gazeteci-Şair-Foto Sinan Demirok 4 Şubat 2006 tarihinde saat 08:00 sıralarında yaşadığı Yerköy Karaşar mahallesin deki evinde, kalp krizi sonucu bizlere veda etmişti, bizlere veda etmesinin arasından dokuz yıl geçti.
05022015sinandemirokSinan Demirok Anadolu Basınının içinde yetişen en, olgun ve seçkin insandı mesleğini severek ve karşılık beklemeden yapan, son derece tarafsız bir gazeteci olan Demirok yazdığı haber ve köşe yazılarıyla son derece etkili ve iğneleyici bir yeteneğe sahip bir kişiydi.
Ne mutlu’ki Sinan Demirok arkasında kendisi gibi onlarca insan bıraktı, ilkeli ve dürüst gazetecilik anlayışında sadece Yerköy’de değil Yozgat Bölgesinde de bir ekol’dü.
51 yıllık yaşamın 35 yılını gazeteciliğe adayan ve harcayan bir insana çok şeyler borçluyuz yaşama ansızın veda etmesi tüm sevdikleri gibi bizleri de derinden üzdü.
Yerköy Sevgi, Dostluk, Kardeşlik dolu bir insanını ölümünün ardından 9 yıl su gibi geldi geçti ama hala aklımızda ve kalbimizde.
İnsanları ve Memleketini seven hoşgörülü davranan mizah yeteneği sonsuz olan sağlam karakterli bir insan olan Sinan Demirok elindeki kalemini menfaat ve çıkar için kullanmamış ender insanlarımızdandı.
Sinan Demirok, seni hiç unutmadık ve ilkelerini anılarını her zaman yaşatacağız.
Yerköy Gazetesi olarak Sinan Demirok’u unutmadığımızı ve hiçbir zaman, ona olan vefa borcumuzu her zaman dile getireceğiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji