YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,53
  • ALTIN
    %-0,63
  • BIST
    %-0,50
Sivil toplum kuruluşları yemekte bir araya geldi

Sivil toplum kuruluşları yemekte bir araya geldi

08122016odalar
Yerköy Taşıyıcılar Kooperatifi önderliğinde, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları (STK) ve belediye başkanı akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Yerköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Emin Yalçın, organize ettikleri akşam yemeğinde, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ve belediye başkanı ile özel bir lokantada bir araya geldiklerini söyledi.
İlçede uzun yıllardır STK’ların bir araya gelmediğini ifade eden Yalçın, “Yerköy Taşıyıcılar Kooperatifi olarak Yerköy ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik için yemek organize ettik. Düzenlemiş olduğumuz bu yemek organizasyonun temek amacı, ilçemiz kalkınması için nelere yapa biliriz, bunları konuşmak ve tek yumruk olmak içindi ve inanıyoruz ki bu düşüncelerimiz de gerçekleşti. Programda STK’lar olarak Yerköy’ün kalkınması için birlik içinde çalışacağımız konusunda hem fikir olundu” dedi.
Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Şöförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Hasan Minar, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Atalay, Yerköy Madeni İşler Odası Başkanı Hacı Şeker, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hakan Işık, Yerköy Ticaret Borsası Meclis üyesi Cemalettin Kömürcüoğlu katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji