YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,45
  • ALTIN
    %0,32
  • BIST
    %0,48
Sivil Toplum Kuruluşlarından Azerbaycan’a destek

Sivil Toplum Kuruluşlarından Azerbaycan’a destek

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığında bir araya gelen Hizmet İş Sendikası Başkanı Ferman Zararsız, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Latif Altın, Şoförler Odası Başkanı İlhami Bakıcı, Türk Eğitim-Sen İl Başkanı Mahmut Kabayel ve Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz düzenledikleri ortak basın toplantısında kardeş ülke Azerbaycan’a destek veren açıklamalarda bulundu.
TSO Başkanı Sinan Çelik, STK’lar adına yaptığı ortak basın açıklamasında kadeş ülke Azerbaycan’a destek olmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.
Başkan Çelik, “ Bugün Yozgat’taki STK başkanlarımızla basın açıklaması yapma ihtiyacı duyduk. Bu basın açıklamasının konusu da şuanda dünya gündeminde olan Azeri Türk kardeşlerimizin yaklaşık 30 yıldır süre gelen bir işgali sonucunda vatan topraklarının tekrar yapılan saldırılar sonucu bir savaş halinde olmasıdır. Bizler Türkiye’deki iş dünyası olarak, STK’lar olarak Yozgat’ta Azeri Türk kardeşlerimizi destek vermek için bugün buradayız. Böyle günlerde bizler de elbette elimizden gelen ne varsa sonuna kadar yapacağız ve Azeri kardeşlerimizin yanında olacağız.
Gerekirse maddi manevi gücümüzün yettiği kadarı ile her türlü desteklerimizi ve birlikteliğimizi buradan sunmak istedik. Şuanda dünyada enerji kaynakları üzerinden ciddi bir oyun oynanmaktadır. Burada da aynı şekilde Azerbaycan’ın ekonomisinin ciddi manada geliştiği ve Türkiye ile birlikte de birçok alanda da işbirliği yaptığını görmekteyiz. Yozgat’a da yatırım yapan Azeri kardeşlerimizi bulundurmaktayız. Bu da bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Kendileri ile görüşmelerimiz ilk günden bugüne devam ediyor. Sürekli irtibat halindeyiz. Onlara Yozgat halkının ve tüm STK’ların selamlarını bugün ilettik. Onlarda gerçekten duygulandılar.
Bizler isteriz ki her zaman Türk barış içinde yaşasın, Türkün yurdu her zaman barış içinde olsun, Türk her zaman güçlü olsun. Bu oyunu Azerbaycanlı kardeşlerimizle sırt sırta verip elbette bozacağız. Azerbaycanlı kardeşlerimiz öz vatanı olan Karabağ topraklarını terörist Ermenistan devleti elinden alacaktır. Şehit olan Azeri Türk kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine sabır diliyoruz. Yaralılara biran önce şifa diliyoruz. Bizler her zaman canımızla, malımızla Azeri Türk kardeşlerimizin yanında olacağız. Karabağ Türk vatanıdır. İnşallah dünyanın sonuna kadar bu böyle devam edecektir.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji