YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Siyer-i Nebi yarışmışında Çiçekdağı ödüllere doymadı

Siyer-i Nebi yarışmışında Çiçekdağı ödüllere doymadı

Kırşehir il genelinde yapılan siyer-i nebi yarışmışında Çiçekdağı ilçesi birçok ödül kazanarak damgayı vurdu.
28042015siyerinebiKırşehir Valiliği koordinesinde Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırşehir Müftülüğü organizesinde 2015 yılı “Kutlu Doğum Haftası” etkinlikleri çerçevesinde Kırşehir il genelindeki resmi ve özel ilkokul 4. sınıf, ortaokul ve ortaöğretim okulu öğrencilerine yönelik, kitap okuma alışkanlığı ve sevgisini kazandırmak, güzel konuşma yeteneğini kazandırmak, sosyal aktivitelerini geliştirmek ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i sevdirmek amacıyla “Siyer’i Nebi/ Peygamberimizin Hayatı” konulu bilgi yarışması düzenlendi.
Kutlu Doğum Haftası’nı anma amacıyla düzenlenen bu yarışmaya İl ve İlçelerden toplam 20 bin 332 öğrenci, İlçemizden ise 974 öğrenci bu yarışmaya katılarak yarıştı.
İl genelinde 8 Nisan’da yapılan Siyer-i Nebi Sınavı’nda dereceye girenlerin ödülleri 14 Nisan 2015 Salı günü Kırşehir İl Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda Kırşehir Valisi Sayın Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Albay Murat Bulut, Belediye Başkan Vekili Enver Şahinci, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, dereceye giren öğrencilerin okul müdürleri ve dereceye giren öğrencilerin katılımı ile sahiplerini buldu.
Bu yarışmada ilkokul 4. sınıf öğrencilerine 1 ve 3’üncü dereceye girenlere Cumhuriyet altını, 4 ile 9’uncu dereceye girenlere çeyrek altın, 10 ve 50’inci dereceye girenlere kol saati verildi. Ortaokul ile ortaöğretim öğrencilerinde ise 1 ve 3’üncü dereceye girenlere umre, 4’üncü dizüstü bilgisayar, 5 ve 7’inci dereceye girenler Cumhuriyet altını, 8 ve 13’üncü dereceye girenler küçük çeyrek, 14 ve 20’inci dereceye girenler tablet PC, 21 ve 30’uncu dereceye girenler bisiklet, 31 ve 50’inci ile 51 ve 100’üncü dereceye girenler kol saati ödül olarak verildi.
İlçemiz bu yarışmada 41 ödül alarak en başarılı ilçe olmuştur. Ödül alan öğrenciler ve aldıkları ödüller şu şekilde sıralanmıştır.
Öğrencilerimiz, 1 Umre, 1 Cumhuriyet altını, 1 dizüstü bilgisayar, 1 büyük çeyrek, 2 küçük çeyrek, 1 tablet, 3 bisiklet, 29 kol saati kazanmışlardır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji