YouTube

  • DOLAR
    %-0,11
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,86
SODES kapsamında öğrenciler gezdi

SODES kapsamında öğrenciler gezdi

22062016gezi
TOKİ İlkokulu Müdürü Zafer Tan koordinatörlüğünde sunulan “Taşımalı Eğitim Okullarında Hayat Sporla Güzel” adlı projenin son gezisi Doğu Karadeniz gezisi gerçekleşti.
Düzenlenen 60 kişilik geziye ilçemiz taşımalı eğitim okullarından  TOKİ İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu ve Sekili Şehit Osman Pekşen Ortaokulu öğrenciler katıldı.
İlk olarak Ordu’ya hareket eden kafile ,sırasıyla Giresun, Trabzon, Rize’yi gezdiler. Ordu Boztepe, Giresun Kalesi,Trabzon Atatürk Köşkü,Trabzon Ayasofya Müzesi,Trabzon Meydanı, Trabzon Uzungöl,Sümela Manastırı, Rize Çamlıhemşin,Fırtına Deresi ve Ayder Yaylası’nı gören öğrenciler doğa güzelliklerinin tadına vardılar.
Geziye katılan öğrenciler her yeri çok beğendiklerini, manzaranın harika olduğunu, geziden çok memnun kaldıklarını belirttiler.
Diğer geziler gibi bu gezinin de sorunsuz geçtiğini dile getiren proje koordinatörü Zafer TAN,  “İlçemizde ve köylerimizde yaşayan ve birçoğu il dışına çıkmamış çocuklarımızı böyle bir geziye götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere,  sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji