YouTube

  • DOLAR
    %0,13
  • EURO
    %0,44
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %0,80
Soldamlı, öğretmenler günü mesajı yayınladı

Soldamlı, öğretmenler günü mesajı yayınladı

Yerköy Sulama Birlikleri Başkanı Ruhi Soldamlı, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Soldamlı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Öğretmenlerimiz sadece kitabi bilgilerle değil, aynı zamanda örnek kişilikleriyle de insanı yaratılmışların en şereflisi yapan değerlerin taşıyıcılığını da yaparlar.
Bizi yarınlara ulaştıran köprüler kurar, yollar açarlar.
Türkiye; geleceğimizi bugünden inşa eden, kadim medeniyetimizin birikimini öğrencilerine aktaran, onlara ilham olan, güç veren öğretmenlerimizin emekleri üzerinde yükselmektedir.
Mutlu, güçlü ve lider Türkiye ideali, öğretmenlerimizin elinde şekillenen gençlerin ve çocukların sayesinde hayat bulacaktır.
“Beşikten mezara kadar ilim öğreniniz” buyuran medeniyetin temsilcileri olarak; bilgiye talip olmaktan, üstad Cemil Meriç’in ifadesiyle “isteyen, arayan ve susayan” olmaktan hayat boyu vazgeçmeyeceğiz. Bize yakışan, bizden beklenen budur.
Bu talebeliği sürdürürken; bilgiyi analiz edebilme, doğru ile yanlışı ayırt edebilecek feraset kazanma noktasında öğretmenlerimizin kılavuzluğu bizim için hayati önem taşımaktadır.
Allah onları başımızdan eksik etmesin. Dünyayı daha yaşanabilir kılmanın gayretiyle çalışan bütün öğretmenlerimizden Allah razı olsun.
Bu duygularla, bütün öğretmenlerimizi ve öğretmen adayı genç kardeşlerimizi hürmetle selâmlıyor, ahirete göç edenlere rahmet diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji