YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,24
  • ALTIN
    %0,84
  • BIST
    %-1,36
Sorgun’da Bozdağ’la Kervan Coşkusu

Sorgun’da Bozdağ’la Kervan Coşkusu

Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve ‘Gönül sofrasında sizlerle‘ sloganıyla yola çıkan “Bozok Bereket Kervanı’ nın Sorgun durağına Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ da katıldı. 2 bin 700 kişiye iftar sofrası kurulan kervan buluşmasında manevi atmosfer doruk noktasına ulaştı.
260702013sorgunBaşbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valiliği ve Yozgat Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “Bozok Bereket Kervanı” projesi kapsamında, Sorgun Belediye Meydanı’nda verilen iftar yemeğine katıldı.
Yemeğe, Vali Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Recep Yalçınkaya,  Vali Yardımcıları Kemal Şahin, Yavuz Güner, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, çevre ilçe kaymakamları, Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yozgat ve Sorgun’da görev yapan daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Bozdağ: Vali Yazıcı ve Başkan Başer’e teşekkür ediyorum.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazanın bereket, paylaşma ve rahmet ayı olduğunu belirterek “Bozok Bereket Kervanı”  projesini hazırlayan Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer’e teşekkür etti.
Bozdağ, “Bozok Bereket Kervanı bugün Sorgun’da Sorgunlu kardeşlerimizle hepimizi, bir araya getirdi. Rahmet ayı, bereket ayında böylesi bir kalabalıkla bir araya gelmemizi sağladıkları için Yozgat Valimiz Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanımız Yusuf Başer’e ve Sorgun Belediye Başkanımız ve Sorgun Kaymakamımıza ve emeği geçen her kese gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ramazan yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın ayıdır. Sorgunlular yardımlaşmayı, dayanışmayı, paylaşmayı çok iyi bilirler.  Her zaman yaptıkları şeydir. Ama ramazanda bu biraz daha fazla, biraz daha farklı özellikte ve güzellikte, Türkiye’mizde olduğu gibi Sorgun’umuzda da yapılmaktadır. Dilerim ki Ramazanda edinilen bu güzel hasletlerin diğer on bir ayda da çoğaltılarak devamı, hepimiz tarafından ayrı ayrı, kendi şahsımız bazında, etrafımız bazında temin edilmiş olur. Ben tekrar hepinizin Ramazan ayını tebrik ediyorum.” dedi.
-Milletvekili Yusuf Başer
Milletvekili Yusuf Başer ise Recep ayının ekim ayı olduğunu Şaban ayının bakım ve Ramazan ayının da hasat ayı olduğunu söyledi.
Başer, “Rabbim hem bu dünyada hem de gerçek alemde hasadını alan kullardan eylesin’’ dedi.
Milletvekili Başer, Yozgat’taki bu atmosferi oluşturan başta Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Belediye Başkanı Yusuf Başer’e teşekkür etti.
-Milletvekili Ertuğrul Soysal
Milletvekili Ertuğrul Soysal ise herkesin Ramazan ayını kutlayarak, “Bugün burada bir araya gelmemize vesile olan, Bozok Berekte Kervanı Projesi’ni hayata geçiren, Sayın Valimize, belediye başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Burada hep beraber bir aradayız. Beraberiz ve birlikteyiz. Bu proje ilik defa Yozgat’ta uygulanan güzel bir proje. Burada herkes var. Vatandaşlarımız var, idarecilerimiz var bizler varız. Bu projeyi sonuna kadar destekliyorum ve hayata geçirenleri huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
-Etkinliklere muhteşem katılım
Yaklaşık 2 bin 500 kişinin iftar yaptığı meydanda, 5 yaşındaki Buse Yılmaz isimli öğrenci İstiklal Marşı’nın on kıtasını da okuyarak alkış aldı. Ertuğrul Gazi Anaokulu öğrencilerinden oluşan bir grupta sema gösterisinde bulundu.
Yozgat Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri birbirinden güzel ilahiler seslendirirken, tiyatro sanatçısı Burak Öngel’in ‘Çelebi Emmi’ isimli sahne performansı da katılımcıları güldürdü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji