YouTube

  • DOLAR
    %0,24
  • EURO
    %-0,23
  • ALTIN
    %0,16
  • BIST
    %2,11
Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 2 bin kişiye aşure dağıttı

Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 2 bin kişiye aşure dağıttı

Yerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Cuma namazı öncesi 2 bin  kişiye Muharrem ayı dolaysıyla aşure dağıttı.
24102015asureSoysal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nursema Kılıç, vakıf olarak Muharrem ayı nedeniyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Molla Hüsrev camiin önünde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan aşure ikram ettiklerini ifade eden Kılıç, Muharrem ayının Müslümanlar için önemli olduğunu söyleyerek şu şekilde konuştu;
“Hicri takvime göre yeni yılın ilk ayı olan Muharrem ayı’na girdiğimiz şu günlerde vkfımız tarafından aşure hazırlandı. Vakıf olarak Muharrem ayı nedeniyle her yıl düzenli olarak böyle bir etkinlik düzenlemekteyiz.Muharrem ayında düzenlediğimiz Aşure programımızda, aynı duygu ekseninde ve birlik beraberlik içerisinde toplumun her kesimiyle bir arada olmak mutlulukların en güzeli olsa gerek. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu daim kılsın.”
Aşure alan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, kaymakamlığın böyle bir mübarek ayda aşure dağıtmasını anlamlı bulduğunu söyleyen vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji