YouTube

  • DOLAR
    %-0,09
  • EURO
    %-0,21
  • ALTIN
    %-0,05
  • BIST
    %0,83
SP Yerköy Adayı Ali Polat

SP Yerköy Adayı Ali Polat

Saadet Partisi Yerköy Belediye Başkan Adayı Ali Polat, ilçe binasında kalabalık bir topluluğa basına açıklamalarda bulundu. 
18022014saadetSaadet Partisi Yerköy belediye başkan adayı Ali Polat, 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere Yerköy ilçesinde güçlü bir kadro ile hazırlanan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Ali Polat, Yerköy’ümüzün dertlerini biliyoruz. Dertlerin dermanı Saadet Partisidir. Güçlü ekibimizle göreve geldiğimizde Allah’ın izniyle sorunları birer birer çözecek ve ilçemizde refah seviyesini günün şartlarına uygun hale getireceğiz” dedi.
Seçilmeleri halinde herkese adaletle davranacaklarını ve partizanlık yapmayacaklarını dile getiren Polat, “Yeni kaynaklar bulacağız ve tasarrufa azami itina göstereceğiz. İsraf etmeyeceğiz. Milli Görüşe oy veren pişman olmaz. Bizim belediyecilik anlayışımızın ne olduğunu 77 milyon Türkiye biliyor” ifadelerini kaydetti.
Saadet Partisi Yerköy Belediye Başkanı Ali Polat, yapacağı hizmetleri şöyle sıraladı:
“Acilen Yerköy bağımsız halk meclisi kurulması(her ayın bir gününde toplanması, köy ve mahalle muhtarlarının ihtiyar heyetinin görüşleri alınması, proje üretilmesi), Delice ırmağının ıslahı(Çanakkale seramikten, hayvan pazarına kadar olan yerin temizliği, çevre düzeni, mesire alanları), Et balık kurumunun yeni bir fakülteye verilmesi ziraat fakültesine, Molla Hüsrev Cami önünden emniyet müdürlüğüne kadar alan yıkılıp yer altına 2bin araçlık oto park, üstüne yeşil alan yapılması, Yeni bir merkez çocuk ve doğum evi hastanesinin projeye alınıp yapılması. Şehitlik altındaki uyuz hamamının 100 yataklı misafir hane yapılarak faaliyete geçirilmesi, Kimsesizler için 50 yataklı (misafir) evi yapılması, Vergi dairesi yanındaki belediye ek binasına belediye hastanesi kurulması, Her mahalleye halı saha kurulması ışıklı güvenlikli parklar kurulması, jimnastik aletlerini parklara kurarak insanlara sunulması
(gençlik ve spor bakanlığından ilçe olarak son 10 yılda herhangi bir yatırım alamadık.), Nato yolundaki Dr Ahmet Sadık parkına 1000 araçlık oto park ve üstüne yeşil alan ve düğün salonu yapılması, Tarım bakanlığından köylere seracılık yatırımı bilgilendirilmeli sağlanması, Milli eğitim bakanlığından ilçemize bürokratlarımız sayesinde fen lisesini kazandırılması, Kırşehir caddesinin devamını, saat kulesinden TCDD devlet demir yollarının altından tarla mahallesine araç ve yaya alt geçit yapılması, Yerköy belediyesi olarak, sıcak asfalt ve kilitli parke bordür şantiyelerin yeniden kurulması faaliyete geçirilmesi, Yerköy’ün jeotermal su zenginliğini değerlendirerek turizme kazandırmak, Başıboş hayvanların barınması için barınaklar yapılması. Her 3 dükkan (iş yeri) önüne çöp kutuları konulması. Avrupa birliği projelerinden, işverenimizi bilgilendirmek, yardımcı olmak. Akıllı bir başkan sadece yolla, kanalizasyonla değil diğer ilçemizin ihtiyacı olan her yatırımlarda ayrı ayrı ilgilenmelidir. Çoğu yatırım AB yoluyla yani hibe yoluyla da yapılacak işlerdir. Önemli olan ekip ruhudur”  dedi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji