YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,04
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %-1,25
STK’lar Saray köyü için birlik mesajı verdi

STK’lar Saray köyü için birlik mesajı verdi

Yerköy Belediye Başkanlığının öncülüğünde, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile köy ve mahalle muhtarları bir araya gelerek Saray köyünün Yozgat’a bağlanmaması konusunda tepki gösterdiler.
Belediye Düğün salonunda gerçekleşen toplantıya Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, köy ve mahalle muhtarları, oda başkanları katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Başkan Ferhat Yılmaz, Saray köyünün Yozgat’a bağlanması için çalışmalar yapıldığını buna ilçe olarak müsaade etmeyeceklerini söyledi.
Saray köyünün Yerköy’ün olduğunu ve Yozgat’a bağlanmaması için ellerinden gelen tüm caba ve gayreti göstereceklerini ifade eden Yılmaz, şu ifade bulundu:
“Son günlerde Saray köyünün Yozgat’a bağlanması için bir takım sözler geçmektedir. Saray köyü muhtarımızda bizlere bu durumu iletti bizlerde Yerköy Belediyesi olarak bu duruma sessiz kalamazdık. Bu mesele particilik meselesi değil, bu mesele ilçemizin meselesidir. Bizler Saray köyünün Yozgat’a bağlanmaması için Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi parti temsilcileri bir araya geldik ve tepkimizi gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz Gerekirse Ankara’ya, gerekirse ilçe olarak elimizden gelen tüm şeyi yapacağız. Amaçları Organize Sanayi Bölgesinin, Yerköy’den koparılarak ekonomik can damarının kesmek ve Yerköy’ün gün geçtikçe küçülmesini istemektedirler. Bizler bunlara kesinlikle müsaade etmeyeceğiz.”dedi.
Saray Köyü’nün tüm ihtiyaçlarını Yerköy’den karşıladığını ifade eden köy muhtarı Mustafa Kurt, köylülerinden Yozgat’a bağlanmaması için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji