YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %3,10
STK’lar yemekte bir araya geldi

STK’lar yemekte bir araya geldi

10082016yemek
Yerköy Ticaret Borsası Başkanlığının önderliğinde, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları (STK) ve belediye başkanı akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, organize ettikleri akşam yemeğinde, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ve belediye başkanı ile özel bir lokantada bir araya geldiklerini söyledi.
İlçede uzun yıllardır STK’ların bir araya gelmediğini ifade eden Esatbeyoğlu, “Borsa olarak Yerköy ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile birlik ve beraberlik için yemek organize etmek istedik. Düzenlemiş olduğumuz bu yemek organizasyonun temek amacı, ilçemiz kalkınması için nelere yapa biliriz, bunları konuşmak ve tek yumruk olmak içindi ve inanıyoruz ki bu düşüncelerimiz de gerçekleşti. Programda STK’lar olarak Yerköy’ün kalkınması için birlik içinde çalışacağımız konusunda hem fikir olundu. Bunun yanı sıra borsa olarak STK’lar ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret ederek kendisine taleplerimizi ve görüşlerini alacağımız bir ziyaret gerçekleştireceğiz” dedi.
Belediye başkanı Mehmet Ağaoğlu ise “İlçemiz için belediye olarak üzerimize düşen her ne vazife olursa olsun yapacağız. Ama bizler her zaman şu düşüncedeyiz birlik ten güç doğar sivil toplum kuruluşları ile el ele çalışırsak Yerköy’ümüze yapacağımız her şey daha etkili ve daha başarılı olacaktır. Birlik ve beraberlik konusunda belediye olarak biz her zaman varız” şeklinde konuştu.
Program sonrası, her ay bir oda başkanlığından toplantı gerçekleşeceği bildirildi.
Yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, Şöförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Hasan Minar,Ziraat Odası Başkanı Bahri Yılmaz,Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Atalay, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Emin Yalçın, Yerköy Madeni İşler Odası Başkanı Hacı Şeker, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Hakan Işık, Kahveciler ve Kıraathaneciler Odası Başkanı Çelebi Kılıçay, Bakkallar Derneği Genel Sekreteri Yusuf Kılıçaslan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cemalettin Kömürcüoğlu katıldı.
DSC_0133

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji