YouTube

  • DOLAR
    %-0,20
  • EURO
    %0,30
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %-0,05
Şube Müdürü olarak atanan Asar, göreve başladı

Şube Müdürü olarak atanan Asar, göreve başladı

2014 yılında yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı neticesinde Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Hacı Hüseyin Asar görevlerine başladı.
09052014subeYerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, 2014 yılında yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı sonucunda Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Hacı Hüseyin Asar’ın göreve başladığını bildirdi.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Hacı Hüseyin Asar’a şube müdürlerine başarılar diledi.
Hacı Hüseyin Asar, kimdir?
1977 Yılında Çorum’un Sungurlu ilçesinde doğdu. İlkokulu burada bitirip, Ortaokul ve Lise Eğitimini Yerköy´de alarak Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu. 1999 Yılında Ağrı iline sınıf öğretmeni olarak atandı ve burada büyük bir bölümü Müdür Yetkili sınıf öğretmeni olmak üzere 5 yıl çalıştı. Ağrı İlinde asıl Branşı olan Biyoloji öğretmenliğine geçtikten sonra Yozgat iline yer değiştirmeyle geldi.
Daha Sonra sırasıyla: Yozgat Akdağmadeni Lisesi( 2004-2005, Biyoloji öğretmeni), Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi (2005-2010 Müdür Yardımcısı), Çekerek Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu (2010-2011 Müdür), Çayıralan Çok Programlı Lisesi(2011-2012 Müdür Başyardımcısı ve Çayıralan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Vekili) olarak görev yaptı.
Yozgat İlinin değişik ilçelerinde görev yaptıktan sonra 2012 yılı sınava dayalı Müdür Ataması sonucunda, Yerköy Anadolu Sağlık Meslek Lisesine Okul Müdürü olarak atandı. 29 Nisan 2014 tarihi itibariyle Okul Müdürlüğünden ayrılarak atandığı Yerköy İlçe Müdürlüğündeki Şube Müdürlüğü görevine başladı.
Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji