YouTube

  • DOLAR
    %0,07
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %-1,37
Sulama birliğinden, Barış Pınarı Harekatı'na destek

Sulama birliğinden, Barış Pınarı Harekatı'na destek

Yerköy Yenimahalle, Köseli, Sekili Sulama Birlikleri Başkanı Ruhi Soldamlı, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi.
Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarıyla başlayıp devam eden bu operasyonlarla Türkiye’nin terör örgütleri ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde verdiğini dile getiren Yerköy Yenimahalle, Köseli, Sekili Sulama Birlikleri Başkanı Ruhi Soldamlı, şu ifadelerde bulundu:
“Yıllardır iliğini sömüren terör örgütlerine karşı, meşru hakkını kullanarak Barış Pınarı Harekâtı’nı başlatan devletimizin arkasındayız.
Bütün oyunları boza boza, hakkı ve hakikati haykıra haykıra bugünlere gelen Sayın Cumhurbaşkanımızın başkomutanlık ettiği bu haklı mücadeleye destek olmak, her vatan evladının namus borcudur.
Bütün dünyayı karşısına alarak ülkemizin güvenliğini sağlamaya çalışan, her türlü tehdit ve baskıya rağmen dik duruşunu bozmayan Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya ülkelerinin ezberini bozuyor. Hem kendisiyle hem de düğüne gider gibi harekâta giden kahraman Mehmetçiğimizle gurur duyuyoruz.
Biz Türk Milleti olarak; bu mücadeleden razıyız. Hiçbir ülkenin tehdidine boyun eğmemekten yanayız. Aç kalır, açıkta yatar fakat vatanımızdan, topraklarımızdan vazgeçmeyiz. Her şeye yeniden başlayacak gücü de buluruz. Yeter ki Allah Türkiye’ye zeval vermesin. Türkiye’ye her cephede muzaffer olmayı nasip etsin. Biz de Yerköy Yenimahalle Sulama Birliği olarak kahraman Mehmetçiğimizi ve şanlı Türk ordusunu selâmlıyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji