YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,26
  • ALTIN
    %0,21
  • BIST
    %0,59
T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Yozgat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yerköy Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Yozgat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yerköy Devlet Hastanesi

T.C.
SAĞLIK BAKANLIĞI
TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU
Yozgat İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği
Yerköy Devlet Hastanesi
 
İHALE İLANI
 
Yerköy Devlet Hastanesi Acil Poliklinik Önü içerisindeki 25 m2 yüzölçümlü Prefabrik Yapı Kantin alanı olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi Açık Teklif Usulüne göre ihale edilecektir.
1-İdarenin
a)Adresi                                          : Selçuk Mahallesi  Hastane Cad. No:1 Yerköy/YOZGAT
b)Telefon ve Faks Numarası        : 0354 5162470 – 0354 5166147
c)Elektronik posta Adresi(varsa) : yerkoydevlethastanesi@hotmail.com
 
2-İhale Konusu Kira İşinin
a)Niteliği, türü, miktarı                    : Yerköy Devlet Hastanesi Acil Poliklinik Önü içerisindeki 25 m2 yüzölçümlü Prefabrik Yapı ve Kantin alanı (25,00 m2)  içerisinde bulunan Kantin/Çay Ocağı
b)Şartname ve Ekleri nereden ve
hangi şartlarda alınacağı                 :Şartname ve ekleri Yerköy Devlet Hastanesi satınalma Birimi adresinden ücretsiz olarak görülebilir ve alınabilir.
3-İhalenin
a)Yapılacağı Yer                               :Yerköy Devlet Hastanesi  – Eğitim Salonu
b)Tarihi ve Saati                               :17/01/2018–10:00
 
4 – 1 Aylık  kira bedeli K.D.V. Hariç tahmini  Yerköy Devlet Hastanesi Acil Poliklinik Önü içerisindeki 25 m2 yüzölçümlü Prefabrik Yapı ve Kantin alanı (25,00 m2)  2.256,25TL (aylık: İkibinikiyüzellialtıTLyirmibeşKRŞ)  olup,  (İhale bedeli için tespit edilen tutar takip eden yıllarda Türkiye İstatistik Kurumunca belirlenen üretici fiyatları endeksine bağlı olarak artırılacaktır.) İhale uhdesine kalan firma, kiraladığı yere ilişkin elektrik ve su sarfiyatı için hastaneden bağımsız olarak hat çektirecek ve bunlara ait sayaç taktırarak aboneliklerini de üzerinde alacaktır.
Tahmini bedel üzerinden en az %10 oranında geçici teminat alınacak olup, İhale bedeli üzerinden %6 oranında kati teminat alınacaktır.
5-İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

  1. Geçici Teminat Bedelinin nakit olması durumunda Yerköy Devlet Hastanesi hesabına yattığına dair makbuzu (2886 sayılı Kanunun 45. maddesinde olanlardan herhangi biri olabilir. Banka teminat Mektubu verilmesi halinde teminat mektubunun geçici, süresiz, limit içi olması ve teyit yazısının ibrazı gerekmektedir.) ihale dosyasında sunulacaktır. İhalenin geçici ve kesin teminat tutarlarının nakit olması durumunda Yerköy Devlet Hastanesi Veznesine  Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü Yerköy Devlet Hastanesi’nın Halk Bankası Yozgat şubesi nezdindeki TR02 0001 2009 7850 0079 0000 27 IBAN Nolu hesabına veya direkt olarak Yerköy Devlet Hastanesi Veznesine  kesin teminatın banka mektubu olması durumunda ise Yerköy Devlet Hastanesi Döner Sermaye Muhasebe Birimi’ ne teslim edilerek alındı makbuzu dosya içerisinde ibraz edilecektir.
  2. Gerçek kişilerin ikametgâh ilmühaberi, Ticaret/Esnaf odası kayıt belgesi, Nüfus Kayıt Örneği veya arkalı önlü nüfus cüzdanı fotokopisi ile noter onaylı imza beyannamesinin, vekâleten katılacakların noter tasdikli vekâletnamenin ve imza beyannamesinin ibrazı,
  3. Tüzel kişilerin 2014 yılı Vizeli Ticaret ve Sanayi Odası veya Meslek Odası Sicil Kaydı, noter onaylı imza beyannamesinin aslı veya “Aslı İdarece Görülmüş fotokopisi”, ihaleye katılacak kişi için noter tasdikli yetki belgesinin aslı veya “Aslı İdarece Görülmüş fotokopisi” ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına vermesi gerekmektedir.

6 – Teklif postayla verilebilir. Ancak postada meydana gelebilecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
7 –  2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre yapılacak İhale için ilk teklif bedeli muhammen bedelin altında olmamak üzere yazılı ve kapalı zarf içerisinde verilecek olup, daha sonraki teklifler ise ilk tekliflerden yüksek olmak şartıyla sözlü olarak yapılacaktır. Bu süreç sonunda en yüksek teklifi veren istekliye kiralama işi ihale edilecektir.
8 – İhaleye katılacak olan istekliler tarafından taşınmaza verilen en yüksek teklif aynı zamanda en avantajlı teklif olarak belirlenecek ve ihale edilecektir.
9 – Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
10 – Bu ilanda ve ihale dokümanlarında yer Yerköy Devlet Hastanesi Acil Poliklinik Önü içerisindeki 25 m2 yüzölçümlü Prefabrik Yapı ve Kantin alanı (25,00 m2) taşınmazı ifade etmektedir.
11- Yerköy Devlet Hastanesi Acil Poliklinik Önü içerisindeki 25 m2 yüzölçümlü Prefabrik Yapı ve Kantin alanı 55 m2’lik ön bahçe alanı Hastane idaresinin uygun görmesi halinde yüklenici firmanın kullanabilmesi için tahsis edilecek olup, bu alana ait yapılacak tüm malzeme ve müştemilatlar ( üzerinin kapatılması, kullanılacak masa sandalye vb. malzemeler) yükleniciye ait olup bu harcamalara ilişkin  idareden herhangi bir ücret talebinde bulunulmayacaktır.
 
 
 
 
Uz. Dr. Ümit ÖZTÜRK
Baştabip

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji