YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,16
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,24
T.C. YERKÖY İCRA DAİRESİ 2017/57 TLMT.

T.C. YERKÖY İCRA DAİRESİ 2017/57 TLMT.

T.C.
YERKÖY
İCRA DAİRESİ
2017/57 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Yozgat İl, Yerköy İlçe, 365 Ada, 157 Parsel, YÜZÜNCÜ YIL Mahalle, KIZILBAYIR Mevkii, Parsel ana taşınmaz vasfı olarak 2 katlı kargir restoran ve arsası olarak kayıtlıdır. İlçe merkezinin 3560 metre kuzeydoğu kısmında, 100 yıl sanayi sitesinin 700 metre güney batı kısmında, Ankara-Yozgat Devlet karayolunun 360 metre güney kısmında blunmaktadır. Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi ve Yerköy Sağlık Meslek Lİsesinin 450 metre kuzey batı kısmındadır. Yerköy Ankara-Yozgat kavşağının 1450 metre batı kısmında ve Bingazi caddesi üzerindedir.Parsel yaklaşık %2-3 eğimli arsa durumundadır. Üzerinde iki katlı ve her katı 210 m2 alana sahip restoran bulunmaktadır. Alt katta girişte salon bölümü, mutfak kısmı, bar kısmı, müdüriyet kısmı ve wc bulunmaktadır. Duvarla dekoratif duvar kağıdı kaplamalıdır, asma tavanlı ve spot aydınlatmalıdır.Yerler beton kaplıdır, üst katta 140 m2 sundurma kapalı teras bölümü ve 80 m2 müdüriyet, wc ve malzeme odası bulunmaktadır, sundurma kapalı teras bölümünün üzeri demir profil ve yan kısımlar cam balkon şeklinde kapatılmıştır. Parselin batı kısmında ana binaya bitişik vaziyette 80 m2 alana tek katlı 6 odalı ilave bölüm yapılmıştır. Salon hariç diğer tüm bölümlerde duvarlar düz beton sıvalı ve plastik boyalıdır. Yapılar kiremit çatılı ve soba ısıtmalıdır. parsel elektrik, su, telefon alt yapı hizmetlerinin tamamından faydalanmaktadır. Herhangi bir ulaşım problemi yoktur, parselin 1400 metre yakınına kadar şehir içi dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır. Diğer bilgiler dosyada mevcuttur.
Adresi : 100. Yıl Mahallesi, Kızılbayır Mevkii Yerköy / YOZGAT
Yüzölçümü : 1.125 m2
Hisse Payı : Tam
İmar Durumu : Parsel İlçe İmar planında Ayrık nizam 2 katlı konut alanı olarak kayıtlıdır.
Ön yoldan 5 metre ve yan parsellerden 3 metre çekme mesafesi
bulunmaktadır.
Kıymeti : 323.000,00 TL
KDV Oranı : %18
Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydı gibidir
1. Satış Günü : 11/04/2018 günü 10:30 – 10:35 arası
2. Satış Günü : 09/05/2018 günü 10:30 – 10:35 arası
Satış Yeri : Yerköy Adliyesi İcra Müdürlüğü Zemin Kat Satış salonu Yerköy/Yozgat
———————————————————————————————————————–
Satış şartları :
1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşincigünden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir.Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini,rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamınıve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.
2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20’si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV,1/2 tapu harcı ileteslim masraflarıalıcıya aittir. Tellâllık Harcı, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.
3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.
4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.
5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.
6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2017/57 Tlmt. sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji