YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,54
  • BIST
    %-0,05
Tanka yumruk gösteren genç’e Kaymakam ve Belediye başkanından ziyaret

Tanka yumruk gösteren genç’e Kaymakam ve Belediye başkanından ziyaret

13912567_1756250184613994_5010368694967929028_n
FETÖ darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü’nde tanka yumruğuyla karşı duran Yerköylü hemşerimiz Muhammed Emin Tekin’i, Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök ve Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu evinde ziyaret etti.
Kaymakam Nevzat Şengök, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü’nde tankın karşısına geçen ve darbeci askerler tarafından havaya kaldırdığı kolundan vurulan 19 yaşındaki Yerköylü üniversite öğrencisi Muhammed Emin Tekin’in Haşim Kılıç Mahallesi Şehit Abdulkadir Tuğ Caddesinde ikamet eden baba evini ziyaret ettiklerini söyledi.
Şengök, “15 temmuz akşamı yaşanan hain saldırıda sokaklara çıkarak tankın karşısında dikçe duran kardeşimiz İstanbul’da tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra Yerköy ilçemize babasının evine geldiğini duyduğumuzda belediye başkanımız sayın Mehmet Ağaoğlu ile ziyaret etmek istedik. Kardeşimize göstermiş olduğu bu davranıştan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah Muhammed Emin Tekin kardeşimize uzun ömür versin” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ise, “Boğaziçi Köprüsü’nde tankın karşısına geçerek darbeci askerlerin kurşunları karşısında ayakta duran 19 yaşındaki genç hemşerimiz Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Muhammed Emin Tekin’i evinde Sayın Kaymakamımız Nevzat Sengok Bey ile ziyaret ettik. Havaya kaldırdığı kolundan vurulan kahraman kardeşimize onu yetiştiren ailesine minnettarız.Bu vatanın böyle yiğitleri olduğu sürece düşmanın yüzü hiç gülmeyecektir .Senin ve senin gibi kahramanlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Geçmiş olsun ve teşekkürler Muhammed Emin Tekin.”
Darbe girişimini televizyondan öğrendiğini bildiren Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine arkadaşlarıyla yurttan çıkarak, Boğaziçi Köprüsü’ne doğru yürümeye başladıklarını belirten, Tekin, bu sırada binlerce kişinin de köprüye yürüdüğünü kaydetti.
Köprüye yaklaştıklarında vatandaşların ”Ne kadar kurşununuz var, atın. Kaçımızı öldürebilirsiniz?” şeklinde seslendiğini duyduğunu dile getiren Tekin, “Askerlerin havaya ve halkın üzerine ateş açtığını gördüğümüzde moralimiz bozuldu, motivasyonumuz kırıldı. O gün köprüde gözümüzün önünde çok fazla öldürülenler oldu. Çok insafsız davrandılar.” diye konuştu.
Askerlere yaklaşmaya çalıştıkları sırada sürekli üzerlerine ateş açıldığını söyleyen Tekin, sol kolu havadayken darbeci askerlerin ateş açmayı sürdürdüğünü belirtti.
13653123_1756250197947326_4860596511880653806_o

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji