YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
“Taşıma Merkezli okullarda Hayat Sporla Güzel” projesi kapsamında öğrenciler 3 ili gezdi

“Taşıma Merkezli okullarda Hayat Sporla Güzel” projesi kapsamında öğrenciler 3 ili gezdi

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından hazırlanan “Taşıma Merkezli okullarda Hayat Sporla Güzel” proje kapsamında öğrenciler İzmir, Kuşadası ve Denizli’yi gezdi.
21042016tokiProjenin koordinatörü TOKİ İlkokulu müdürü Zafer Tan, oluşturdukları proje kapsamında 60 öğrencinin üç farklı ili gezme imkanı bulduklarını söyledi.
İlçede eğitim hizmeti veren üç okulda bulunan öğrencilerin katıldığını söyleyen Tan, AA muhabirine şu açıklamalarda bulundu:
“İlçemizde bulunan TOKİ İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Sekili Şehit Osman Pekşen Ortaokulu ve Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu öğrenciler ve öğretmenleri, Milli Eğitim müdürlüğü tarafından hazırlanan “Taşıma Merkezli okullarda Hayat Sporla Güzel” proje kapsamında İzmir, Kuşadası ve Denizli’yi gezdiler. Öğrencilerimiz belki de sadece televiyonlardan gördükleri şehirleri yakından görme imkanı buldular. Öğrencilerimiz ilk olarak İzmir’de Çiğli’de bulunan Doğal Yaşam Parkı, Atatürk Müzesi, Etnografya Müzesi, Kızlarağası Çarşısı, Kemeraltı, Narlıdere’deki Gemi Müzesi, Selçuk ‘ta bulunan Efes Müzesi, Efes Antik Kenti, Meryem Ana Kilisesini ziyaret edip Kuşadası’na geçtiler. Kuşadası’nda  ise Sahil Turu,Kuşadası Çarşısında alışveriş için serbest zaman verildi.  Denizli’ye geçmeden önce Forum Aydın’da öğrencilere serbest zaman verildi.Denizli ziyaretinde ise, Pamukkale traventenleri, Pamukkale Hierapolis Arkeoloji Müzesi, Pamukkale Natural Park gezildi.”
Sorunsuz bir gezi olduğunu dile getiren proje koordinatörü Zafer Tan,  “İlçemizde ve köylerimizde yaşayan ve birçoğu il dışına çıkmamış çocuklarımızı böyle bir geziye götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, projenin her aşamasında bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji