YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %0,43
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,80
Tayini çıkan savcı Semih Şimşir’e veda yemeği düzenlendi

Tayini çıkan savcı Semih Şimşir’e veda yemeği düzenlendi

15062016savci
HSYK’nın yaz kararnamesi ile Yerköy’den, Çanakkale Yenice ilçesine ataması yapılan savcı Semih Şimşir’e veda yemeği verildi.
Yerköy ilçesinde tayini çıkan cumhuriyet savcısı Semih Şimşir’in onuruna iftar yemeği verildi.
Cumhuriyet savcısı Semih Şimşir onuruna Yerköy adliyesi personelleri tarafından Yozgat Turizm Otelcilik Uygulama otelinde düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Nevzat Şengök, Cumhuriyet savcıları Enver Eroğlu ve Bünyamin Sarıtürk,  Hakimler Nurten Orhan, Mikail Torun,  Yozgat Baro Başkanı Avukat Mehmet Şimşek, Jandarma Üsteğmen Abidin Işılak, Jandarma Üsteğmen Semih Kökçek, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail  Deniz, Köseli Belediye Başkanı Bekir Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Malmüdürü Berna Çiftçi, Emniyet Müdürü Hakan Pakel, Çanakkale Seramik Müdürü Ekrem Demiraslan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, adliye personelleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Tayini çıkan savcı Semih Şimşir’e yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Kaymakam Şengök, “Yaklaşık 3 yıldır siz değerli çalışma arkadaşları-mızla ilçemizin huzuru ve barışı için çok yol kat ettik.Bu zaman zarfında gerek Semih Şimşir savcımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Değerli savcımızla çalışmaktan son derece mutlu oldum. Tayin olduğunuz yerlerde başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
Cumhuriyet Başsavcısı Enver Eroğlu ise yemek  sonrası yaptığı konuşmada hüzünlü bir veda organizasyonunda bir araya geldiklerini, Semih Şimşir ile 2 yıl boyunca ilçeye hizmet ettiklerini, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İlçede görev yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu belirten Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir ise görev süresi içinde birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına, kaymakamlara ve daire amirlerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından tayin olan savcı Semih  Şimşir’e kaymakam Şengök plaket takdim ederken, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz belediye meclisi tarafından alınan karar ile Savcı Semih Şimşir’e ‘Fahri Hemşerilik’ belgesini takdim etti.

DSC_0113
DSC_0138
DSC_0160

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji