YouTube

  • DOLAR
    %0,15
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %1,03
  • BIST
    %0,43
TBMM’de Yerel medyaya destek çağrısı

TBMM’de Yerel medyaya destek çağrısı

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK)’nin temasıyla yerel medyanın sorunlarını TBMM Genel Kurulu’nda dile getiren MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı “Hükümetimizin vereceği daha güçlü bir desteğe ihtiyaç var” dedi
Küresel Gazeteciler Konseyi’nin (KGK) yerel medyanın sorunlarına ilişkin bilgilendirdiği MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleşen 2021 yılı bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmada yerel basına destek çağrısı yaptı.
MHP grubu adına konuşan Kaşlı, şu ifadeleri kullandı: “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından etkilenen mesleklerden biri olan ve bizlerin sesini hemşerilerimize duyuran yerel medya ve gazete sektörünün sorunlarına da değinmek istiyorum. Özellikle gazete sektörünün kâğıt, boya ve diğer maliyetleri artmışken; gazete satışı, reklam gelirleri ve resmi ilan gelirleri düşmüştür. Personel maaşı, sigorta primi ve stopajına yetmeyen resmi ilan gelirleri, gazetelerin ekonomik yönden çökmesine sebep olmuştur. Bu nedenle yerel basın ve gazetelerin pandemi döneminde hükümetimizin vereceği daha güçlü bir desteğe ihtiyacı vardır.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji