YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %0,34
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,05
TEOG sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

TEOG sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Yerköy ilçemizde TEOG sınavında dereceye giren 80 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.12062015karne80.Yıl Ortaokulunda gerçekleşen bisiklet dağıtım törenine Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda veli katıldı.
Bisiklet dağıtım töreninde konuşma yapan Kaymakam Şengök, TEOG sınavında ilçede ve beldelerde bulunan 80 öğrenciye bisiklet dağıtıldığını söyledi.
Öğrencilere yaz tatillerinde bisikletlere binerek spor yapmaları için böyle bir proje oluşturduklarını ifade eden Şengök, “Yerköy ilçemizde TEOG sınavında başarı gösteren 80 öğrencimize bugün burada bisiklet dağıtmak üzere toplanmış bulunmaktayız. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile alınan bu bisikletler, her okuldan belirli sayılarda belirlenen ve TEOG da başarı gösteren öğrencilerimize dağıtıyoruz. Buradaki amacımız, hem öğrencileri eğitim ve öğretim hayatlarında başarılı olmaları için teşvik etmek hem de diğer öğrencilerimize bir nebze çalışmalarına teşvik etmektir” dedi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında öğrencilere bisikletleri takdim edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji